Succesvolle Grand Opening!

In juni hadden we de uitbreiding van ons Logistic Center op de Ecofactorij al uitgebreid gevierd met ons personeel. Na een intensieve periode van verhuizingen en het inhuizen van de nieuwbouw hebben we ons nieuwe warehouse op 26 september eveneens feestelijk geopend samen met onze klanten, leveranciers en overige relaties!

Met trots kijken we op dit evenement terug. Vooral trots op de grote opkomst! Klanten hebben in grote getale de moeite genomen om met ons stil te staan bij dit feestelijke moment, net als onze leveranciers, agenten en overige relaties. Een enkeling zelfs vanuit Curaco, Aruba en Cyprus!

Ondanks het weer hebben we er een prachtig evenement van kunnen maken, met een interessant programma. Zo was daar de officiele opening door wethouder Mark Sandmann en een spectaculaire trail show door Alex van den Broek, meervoudig Nederlands trial en enduro kampioen. Spreker Paul Toes, paralympisch athleet, kreeg de zaal volledig stil met zijn indrukwekkende verhaal. Alles muzikaal ondersteund door Six String Society. Voor de inwendige mens werd gezorgd door een barista en de culinaire kunsten van De Jager Culinair. Uiteraard met bijpassende wijnen van Vosvinos.

Iedereen bedankt voor de geleverde bijdrage om hier samen met ons een gedenkwaardige dag van te maken. Maar vooral, nogmaals een dankwoord aan al onze gasten die dit met ons hebben willen vieren!