SILS: efficiënte opslag is maatwerk

Opslag (warehousing)

In januari 2008 namen we onze huidige Logistic Centre op de Ecofactory in Apeldoorn in gebruik. Een uiterst moderne locatie voor warehousing met een opslagcapaciteit van 10.000 m2 en ruimte voor circa 11.000 palletplaatsen; een enorme stap voorwaarts. Maar daar bleef het niet bij. We hebben de afgelopen jaren diverse externe locaties gehuurd om onze groei op te vangen en jou te blijven voorzien in efficiënte opslagmogelijkheden. Dat resulteerde in 2019 in de uitbreiding van onze locatie naar 25.000 palletplaatsen!

Maar onze ambities zijn groot en onze groei zet door. We hebben daarom inmiddels ook in Amsterdam een warehouse in gebruik genomen, waardoor onze totale opslagcapaciteit nu maar liefst 35.000 palletplaatsen bedraagt.

Wat niet verandert, is ons doel: wij bieden jou uitgebreide en flexibele mogelijkheden voor de opslag, overslag en het transport van jouw goederen. Van startende ondernemer met de behoefte aan een kleine opslagruimte, tot grote organisaties die hun voorraad extern willen opslaan; bij SILS hebben we een oplossing.

Jouw goederen opslaan bij SILS? Vraag een offerte aan en we nemen contact met je op.

Opslag: verschillende mogelijkheden

Elke organisatie is anders en heeft verschillende soorten goederen. Daarom bieden wij diverse types opslagmogelijkheden. We adviseren je graag over de meest efficiënte vorm van opslag voor jouw bedrijf. Bekijk hieronder de verschillende soorten opslag:

Altijd actueel en digitaal inzicht

Om jouw opdrachten te verwerken, maken we gebruik van ons zelfontwikkelde ‘state of the art’ Warehouse Management Systeem. Ook jij hebt daarbinnen 24/7 toegang tot het raadplegen van actuele orders en voorraden of tot het downloaden van allerlei mogelijke rapportages.

Value Added Logistics

Logistieke vraagstukken worden steeds complexer; bedrijven besteden hun diensten vaker uit. Daarom bieden we, naast de min of meer standaardoplossingen op het gebied van pallet- en bulkopslag, ook zeer innovatieve oplossingen op het gebied van Value Added Logistics (VAL). Denk hierbij aan zaken als her- of omlabelen, assemblageactiviteiten, kwaliteitscontroles of inpakwerkzaamheden.

Voordelen van opslag bij SILS:

  • Je hebt de keuze uit meerdere opslagmogelijkheden.
  • Onze opslagmogelijkheden zijn geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.
  • Goede en efficiënte opslag is altijd maatwerk bij ons.
  • Je hebt actueel en digitaal inzicht in jouw opgeslagen goederen.
  • We zijn ook jouw partner voor Value Added Logistics.

 

Onze diensten

Meer weten over opslag bij SILS?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de opslag van jouw goederen bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor je. Neem hiervoor contact op via het offerteformulier.