Opslag (warehousing)

SILS: efficiënte opslag is maatwerk

In januari 2008 nam SILS haar huidige Logistic Centre op de Ecofactory in Apeldoorn in gebruik. Een uiterst moderne locatie voor warehousing met een opslagcapaciteit van 10.000 m2 en ruimte voor circa 11.000 palletplaatsen. SILS Logistics biedt u hier zeer uitgebreide en flexibele mogelijkheden voor de opslag, overslag en het transport van uw goederen. Inzetbaar voor zowel grote als kleine bedrijven.

Wij bieden voor elke klant, van iedere omvang, efficiënte opslag- en overslagmogelijkheden. Van startende ondernemer met de behoefte aan een kleine opslagruimte tot en met een organisatie die een grote voorraad extern wil opslaan.

Uw goederen opslaan bij SILS? Vraag een offerte aan en we nemen contact met u op.

Opslag: verschillende mogelijkheden

SILS Logistics biedt verschillende types opslagmogelijkheden, om zo alle soorten goederen van onze klanten op te kunnen slaan. Wij adviseren u graag over de voor u meest efficiënte vorm van opslag. Het gaat om de onderstaande types opslag. Klikt u hier gerust op door als u meer detailinformatie wilt lezen over de mogelijkheden van opslag bij SILS.

Altijd actueel en digitaal inzicht

SILS maakt gebruik van een eigen ontwikkeld, online “state of the art” Warehouse Management Systeem. Niet alleen verwerken wij alle opdrachten van onze klanten in dit systeem. U heeft zelf ook 24/7 toegang voor het raadplegen van actuele orders en voorraden of voor het downloaden van allerlei mogelijke rapportages.

Value Added Logistics

Naast de min of meer standaard oplossingen op het gebied van pallet en bulk opslag biedt SILS Logistics ook zeer innovatieve oplossingen op het gebied van Value Added Logistics (VAL). Doordat klanten tegenwoordig steeds verder gaan in het uitbesteden van diensten kan SILS hierdoor goed inspelen op de steeds complexer wordende logistieke vraagstukken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zaken als her- of omlabelen, assemblage activiteiten, kwaliteitscontroles of inpakwerkzaamheden.

Voordelen van opslag bij SILS:

  • Keuze uit meerdere opslagmogelijkheden.
  • Geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.
  • Goede en efficiënte opslag is altijd maatwerk.
  • Actueel en digitaal inzicht in uw opgeslagen goederen.
  • Ook uw partner voor Value Added Logistics.

Meer weten over opslag bij SILS?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de opslag van uw goederen bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor u. Neemt u hiervoor contact op via het offerteformulier.