Customs

Dé partner voor uw strategische douanemanagement

De consultants van SILS Customs adviseren u graag met betrekking tot de aanpak van uw douaneplanning en douanemanagement. Onze douanespecialisten geven u douaneadvies op alle voorkomende gebieden en adviseren ook bij eventuele geschillen of problemen op het gebied van douanezaken.

Heeft u momenteel uw douanezaken in eigen beheer?

Veel tevreden opdrachtgevers maken inmiddels gebruik van onze douaneregelingen, in bijzonder het SILS douane entrepot. Ook u kunt die zaken probleemloos in handen leggen van SILS Customs.

SILS Customs support: grenzeloos managementadvies

Invoerrechten, accijnzen, landbouwheffingen en BTW vormen cruciale factoren voor een internationaal opererende onderneming. Deze factoren kunnen een grote financiële impact hebben op uw onderneming. Begint u met importeren en/of exporteren van goederen? Dan vergt dat aanpassingen aan uw huidige bedrijfsprocessen. Met onze kennis en ervaring helpen en ondersteunen wij u graag bij een goede aanpak van deze aanpassingen. Wij adviseren u graag over al uw customs werkzaamheden.

De voordelen in het kort:

  • SILS Customs verzorgt de gehele documentenstroom.
  • SILS is AEO gecertificeerd.
  • Ook advies bij eventuele geschillen of problemen.
  • Maak kennis via de SILS Douane Scan.

SILS customs verzorgt de gehele documentenstroom

Onze gediplomeerde declaranten verzorgen voor u alle voorkomende douanedocumenten voor import en export. Zoals T1, T2, T2L, CvO, EUR1 en ATR documenten, maar ook voor goederen die tijdelijk naar het buitenland gaan, zoals beursmateriaal en materiaal voor tentoonstellingen. Of denk aan het aanvragen van douanevergunningen bij ambassades, de Centrale Dienst voor In- en Uitvoer, Kamer van Koophandel en andere overheden. Kortom wij verzorgen de gehele documentenstroom zodat u onbelemmerd internationaal zaken doet.

SILS in bezit van felbegeerd AEO certificaat

Niet voor niets ontving SILS Customs als eerste van 19 bedrijven in Nederland het AEO certificaat! Om de status van Authorised Economic Operator te krijgen voldoet SILS aan een aantal veiligheidscriteria.. Deze criteria zijn gebaseerd op het Communautair douanewetboek en de bijpassende toepassingsverordeningen.

 

Benieuwd naar Customs van SILS?

Bent u benieuwd wat SILS voor uw customs kan betekenen? Wij doen graag samen met u de zogeheten SILS Douane Scan.