Over SILS

SILS: onderscheidend in ontzorgen

SILS is een flexibele, klantgerichte logistieke dienstverlener. Flexibel in oplossingen, consistent in professionaliteit en innovatief met integrale logistieke diensten. Altijd onderscheidend in ontzorgen, altijd boven uw verwachtingen.

Klantspecifieke service voor de opslag van uw goederen

Uw goederen zijn bij SILS in vertrouwde handen. Elke opdrachtgever kan rekenen op een klantspecifieke service voor de opslag van de goederen. Met onze VAL activiteiten (Value Added Logistics) bieden wij innovatieve en vergaande oplossingen aan onze klanten. Het volledig geautomatiseerde Warehouse Management Systeem, in combinatie met onze flexibele opstelling, maakt het mogelijk snel en adequaat te reageren op ontwikkelingen in de markt. Vanuit onze opslagfunctie verzorgen wij voor onze klanten de orderpicking en distributie naar de (eind)klant. Dit kan zowel landelijk, als Europees of zelfs wereldwijd! En natuurlijk zorgt onze douane-afdeling voor de benodigde douanedocumenten of geven wij u strategisch douane-advies.

Managen van alle modaliteiten

Wat betreft transport biedt SILS verschillende vormen van goederenvervoer. Samen met u analyseren we welk soort vervoer de beste oplossing voor u is, zowel vanuit technisch oogpunt als vanuit kostenefficiency. Zo biedt SILS alle voorkomende modaliteiten, waaronder luchtvracht, wegtransport en zeevracht.

Innovatief delegeren van uw inkoop

Naast deze reguliere mogelijkheden voor de opslag van uw voorraad, de orderpicking, distributie en de douanezaken verzorgen wij voor een aantal van onze klanten ook het totale inkooptraject van de producten en beheren wij hun ijzeren voorraad. Of andere aanvullende diensten zoals de Customer Support. SILS is hiermee een logistiek dienstverlener die complete “Supply Chain Management” oplossingen biedt.

De voordelen in het kort:

  • Keuze uit een volledig pakket integrale logistieke diensten.
  • Altijd up-to-date met volledig geautomatiseerd Warehouse Management Systeem.
  • SILS verzorgt uw transport, met inzet van alle modaliteiten.
  • Ook mogelijk: overname van uw totale inkooptraject en beheren van uw ijzeren voorraad.
Onze diensten

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van SILS?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die SILS u biedt? Wij beantwoorden professioneel al uw vragen. Ook maken wij graag een aantrekkelijke offerte op maat voor u.