SILS: maatwerk voor maximaal efficiënte orderpicking

Opslag op legborden

Opslag op legborden

Bij SILS ben je ook van harte welkom voor opslag op legborden, wat in diverse situaties een uitstekende oplossing is. Wanneer je niet van al jouw voorraadhoudende artikelen voldoende exemplaren hebt om een palletlocatie te vullen, dan is opslag op legborden een uitkomst. De opslag op legborden is een efficiënt en kostentechnisch zeer aantrekkelijk alternatief, vooral ook omdat je van maatwerk profiteert tegen zo laag mogelijke kosten. De locaties op de legborden worden op basis van jouw specifieke situatie ingericht, naar de afmetingen van jouw specifieke artikelen. Iedere locatie op onze legborden is, evenals een palletlocatie, een unieke locatie met een eigen locatienummer. Zo borgen wij kwaliteit en betrouwbaarheid.

Opslag op legborden voor efficiënte orderpicking

Diverse locaties binnen ons warehouse zijn per definitie ingericht voor order picking. Dit geldt voor de grijplocaties, waar losse items kunnen worden opgeslagen, maar ook voor de opslag op legborden. Alle locaties op onze legborden zijn per definitie picklocaties en de voorraad wordt direct aangesproken voor orderpicking. Ons WMS, Warehouse Management Systeem, genereert iedere nacht automatisch opdrachten om de picklocaties aan te vullen.

Een orderpicker stuit dus nooit op een lege legbordlocatie, waardoor de orderpicking altijd efficiënt en dus kosteneffectief verloopt. De voorraden op legborden worden op eenzelfde wijze behandeld als de voorraden op andere opslaglocaties. Dit betekent dat de voorraden op legborden volledig worden geadministreerd in ons WMS. Hierdoor kunnen wij snel en secuur bijsturen wanneer dit noodzakelijk is, en heb je 24/7 online inzicht in alle rapportages en historische gegevens.

Kies voor opslag op legborden bij SILS

Opslag op legborden in het warehouse van SILS biedt interessante voordelen, waaronder 24/7 online inzicht, flexibele en klant specifieke oplossingen, en minimale kosten voor een maximale logistieke wendbaarheid. Daarnaast ontstaat de garantie dat er nooit misgegrepen kan worden bij orderpicking. Wil jij ook gebruik maken van onze mogelijkheden voor opslag op legborden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

 

Jouw opslag op legbordlocaties
is geoptimaliseerd maatwerk.

Onze diensten

Ook met een kleine voorraad profiteren van maatwerk?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van opslag op legborden bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor je.