SILS: maatwerk voor maximaal efficiënte orderpicking

Opslag op legborden

Heb je niet van al je voorraadhoudende artikelen voldoende exemplaren om een palletlocatie te vullen? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij bieden opslag op legborden: een efficiënt en kostentechnisch zeer aantrekkelijk alternatief. Je profiteert zo van maatwerk tegen zo laag mogelijke kosten.

Maatwerk voor legborden

We richten jouw locaties op de legborden van SILS volledig op jouw situatie in. Dit maatwerk garanderen wij op basis van de specifieke afmetingen van jouw artikelen.

Jouw opslag op legbordlocaties
is geoptimaliseerd maatwerk.

Maximaal efficiënte orderpicking

De locaties op onze legborden zijn per definitie picklocaties. De voorraad op deze legborden wordt dus gebruikt voor de orderpicking. Ons Warehouse Management Systeem genereert iedere nacht automatisch opdrachten om de picklocaties aan te vullen. Een orderpicker stuit dus nooit op een lege legbordlocatie, waardoor de orderpicking altijd efficiënt en dus kosteneffectief verloopt.

Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd

Iedere locatie op onze legborden is, evenals een palletlocatie, een unieke locatie met een eigen locatienummer. Zo borgen wij kwaliteit en betrouwbaarheid.

Online vinger aan de pols

We behandelen de voorraad op de legborden op dezelfde wijze als alle andere opslaglocaties. Dit betekent dat wij ook de voorraad op de legborden volledig administreren in ons Warehouse Management Systeem. Zo kunnen we snel en secuur bijsturen. Alle rapportages en historische gegevens zijn online inzichtelijk voor jou.

Voordelen van opslag op legborden van SILS:

  • We bieden flexibele en klantspecifieke oplossingen.
  • Dit kan tegen minimale kosten, voor maximale logistieke wendbaarheid.
  • Je grijpt nooit mis bij orderpicking.
  • Je hebt 24/7 online inzicht.

 

Onze diensten

Ook met een kleine voorraad profiteren van maatwerk?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van opslag op legborden bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor je.