Wegtransport

Container transport

Dagelijks transporteren we zeecontainers van en naar de havens Rotterdam en Antwerpen, maar bijvoorbeeld ook de treinterminal in Duisburg. Ons containertransport voeren we uit met onze vaste partners, waarmee we inmiddels een jarenlange samenwerking hebben. Wel zo vertrouwd.

Containertransport met volledige service

Ook de benodigde douanedocumenten verzorgen onze eigen douanedeclaranten graag voor je. We zijn AEO-gecertificeerd en kunnen daardoor de containers die in de haven binnenkomen direct inklaren en transporteren naar de door jou gewenste bestemming.

Naast de trucking ontfermen we ons ook over de Portbase-meldingen en de vrijstelling van de containers bij de rederij. Zo kunnen deze er desgewenst direct worden uitgehaald. Iets dat bijdraagt in onze volledige service en dienstverlening.

Kortom, we voeren de regie voor het gehele traject; van de zeevracht tot aan de uiteindelijke bestemming. Een allround partner met altijd de juiste capaciteit om jouw logistieke vraag te beantwoorden.

 

 

Onze diensten

De kosten voor containertransport opvragen?

We maken graag een offerte met de kosten voor het containertransport voor je. Vul het offerteformulier in, dan nemen we contact met je op.