Wegtransport

Container transport

Container transport is een belangrijk onderdeel in de levering van goederen. Een groot deel van de Europese goederen wordt bijv. geïmporteerd vanuit China of de Verenigde Staten. SILS kan zowel LCL (less than container load) als FCL (full container load) zendingen op een efficiënte wijze verzorgen.

Dagelijks transporteren we zeecontainers van en naar de havens Rotterdam en Antwerpen, maar bijvoorbeeld ook de treinterminal in Duisburg. Ons container transport voeren we uit met onze zorgvuldig geselecteerde vaste partners, waarmee we inmiddels een jarenlange samenwerking hebben. Om te zorgen dat onze partners aan de kwaliteitseisen van hen geleverde diensten blijven voldoen, worden ze met regelmaat getoetst via SLA (Service Level Agreement). Wel zo vertrouwd. Jouw wegtransport is op die manier goed geregeld.

Container transport met volledige service

Ook de benodigde douanedocumenten verzorgen onze eigen douanedeclaranten graag voor jou. Zij kennen alle voorkomende douanegebieden, waardoor problemen en/of geschillen op het gebied van douanezaken voorkomen kunnen worden. We zijn als 1 van de eerste bedrijven in Nederland door de Douane AEO-gecertificeerd (Authorised Economic Operator).

Met deze status wordt SILS als een betrouwbare partner gezien en kunnen daardoor de containers die in de haven binnenkomen direct inklaren en transporteren naar de door u gewenste bestemming. Zowel in de gehele Europese Unie als daarbuiten wordt het AEO certificaat erkend. Naast de trucking ontfermen we ons ook over de Portbase-meldingen en de vrijstelling van de containers bij de rederij. Zo kunnen deze er desgewenst direct worden uitgehaald. Iets dat bijdraagt in onze volledige service en dienstverlening.

Container transport tegen aantrekkelijke tarieven

Kortom, we voeren de regie voor het gehele traject: van het ophalen vanaf bijvoorbeeld een lokale fabriek in China, de zeevracht, tot aan de aflevering bij de uiteindelijke bestemming. Wij ontzorgen. Doordat we de gehele goederenstroom kunnen combineren, kunnen wij scherpe tarieven bieden.

Krijg volledig inzicht in al jouw zendingen. Met onze moderne IT-technologie, kun je 24/7 jouw goederen volgen. Hierdoor kunnen we vlot en adequaat handelen. Een allround partner met altijd de juiste capaciteit om jouw logistieke vraag te beantwoorden. We analyseren samen met jou vanuit technisch oogpunt als vanuit kostenefficiency, welk soort vervoer de beste oplossing voor jou is. Opzoek naar de laatste nieuwtjes? Klik dan hier.

Onze diensten

De kosten voor containertransport opvragen?

We maken graag een offerte met de kosten voor het containertransport voor je. Vul het offerteformulier in, dan nemen we contact met je op.