Value Addes Logistics

Assemblage

SILS is een professional op het gebied van Value Added Logistics, ook wel VAL genoemd. Value Added Logistics is het creëren van toegevoegde waarde in de logistieke keten. Wij bieden diverse hoogwaardige services aan om deze meerwaarde te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Een belangrijk deel van de VAL activiteiten die door ons worden uitgevoerd betreft assemblage werkzaamheden. Het spreekt voor zich dat niet alle producten bij binnenkomst in ons warehouse al volledig gemonteerd dan wel geassembleerd zijn. In bepaalde gevallen is het wel wenselijk om onderdelen in geassembleerde vorm aan te bieden. Wij kunnen dit voor je regelen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Bovendien kunnen we hierdoor onnodige transportbewegingen (en dus kosten) voorkomen. Op deze manier ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig.

Ruime mogelijkheden op het gebied van assemblage

In bepaalde gevallen is het niet wenselijk dat onderdelen los van elkaar door ons worden verzonden. Het kan belangrijk zijn dat de onderdelen eerst worden samengevoegd tot een halffabricaat of zelfs een compleet eindproduct. SILS kan deze assemblage werkzaamheden op professionele wijze op onze eigen locatie verzorgen. Dus daar waar de losse componenten zijn opgeslagen.

Is het noodzakelijk om eerst zorg te dragen voor complexe bewerkingen? Dan kunnen wij je ook deze taak uit handen nemen. Uiteindelijk zorgen wij er op deze manier voor dat de producten in de gewenste staat worden aangeboden. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor een hoogwaardige, beschermende verpakking om het risico op schade tijdens het transport tot een minimum te beperken.

Van assemblage tot verpakken

Door middel van onze VAL activiteiten zijn wij zoals gezegd in staat om onze opdrachtgevers optimaal te ontzorgen. Wij kunnen zoals hierboven beschreven onder meer de assemblage werkzaamheden uit handen nemen, waardoor de opdrachtgever tijd bespaart en deze tijd kan investeren in de kernactiviteiten van de onderneming. We proberen de logistieke activiteiten met andere woorden zo compleet mogelijk, of zelfs integraal uit te voeren. Op deze manier zorgen wij voor een optimale toegevoegde waarde, volledig geïntegreerd in het logistieke proces.

Vanzelfsprekend kunnen wij de geassembleerde goederen op iedere desgewenste manier verpakken in een omverpakking. Uiteraard wordt alles goed vooraf besproken, zodat onze dienstverlening effectief kan worden aangepast op jouw wensen en behoeften. Door de inzet van onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op de beste resultaten.

Onze diensten

Wil je meer weten over Value Added Logistics?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.