Value Addes Logistics

Labelen

Labelen

Het komt voor dat goederen in onze opslag niet van het juiste etiket zijn voorzien. In bepaalde gevallen zijn er bepaalde vereisten waaraan een label dient te voldoen, bijvoorbeeld doordat jouw klant dit eist. En helaas komt het voor dat labels van goederen niet aan deze vereisten voldoen. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom een label op goederen vervangen dient te worden of waarom er een extra label moet worden toegevoegd. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de goederen niet van het juiste etiket zijn voorzien voor het distribueren in een bepaald land binnen Europa. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld.

De goederen terughalen en opnieuw labelen kost veel tijd

Wanneer jouw goederen bij ons staan opgeslagen, en deze moeten worden voorzien van een nieuw of extra label, dan kost het veel tijd om de goederen uit onze opslag terug te halen en zelf opnieuw te labelen. Hieraan gaat niet alleen veel tijd verloren, maar er zijn uiteraard ook kosten mee gemoeid. Waarom zou je goederen weer uit onze opslag halen om ze op je eigen locatie opnieuw of extra te labelen, als wij je een perfecte oplossing voor dit probleem bieden?

Wij bieden je de beste en meest voordelige oplossing!

SILS biedt haar klanten een A tot Z dienstverlening. Ook wanneer het gaat om het opnieuw labelen of extra labelen van goederen kun je op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat de goederen worden voorzien van het juiste label, zodat alles in orde is voor het moment waarop de goederen de deur uit gaan. Wij ontzorgen je met andere woordenvolledig, waardoor jij optimaal profiteert. Je doet dit vertrouwt én tegen een aantrekkelijke prijs. Wil jij meer weten over het opnieuw of extra laten labelen van jouw goederen in onze opslag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Wil je meer weten over Value Added Logistics?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.