Zeevracht

SILS: wereldwijd wegwijs op het water

Eén van de specialismen van SILS is het via zeevracht importeren en exporteren van goederen. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde samenwerking met lokale agenten in alle belangrijke zeehavens verschepen wij uw zendingen veilig, snel en tegen zeer concurrerende tarieven.

Altijd de juiste keuze

Bij SILS heeft u uiteraard altijd een keuze, ook als het gaat om zeevracht. Dus kiest u uit volle containerladingen (FCL) of deelladingen (LCL). Dit betekent dat u voor uw specifieke vervoer over zee altijd de voor uw situatie meest passende oplossing krijgt aangereikt. Hierin adviseren onze specialisten u graag.

Uw zeevracht ontzorgd van A tot Z

De ervaren specialisten van SILS regelen het lokale contact met uw leverancier. Vervolgens zorgen zij dat uw goederen op de afgesproken wijze en binnen de gestelde termijn en kosten naar de bestemmingshaven worden vervoerd. Als u dat wenst, kan SILS ook alle benodigde douanedocumenten voor u regelen, een bijzondere expertise. Uiteindelijk ontzorgt SILS u hiermee compleet van A tot Z.

Voordelen van zeevracht van SILS:

  • Koersend op alle belangrijke zeehavens ter wereld.
  • Veilig, vlot en tegen zeer concurrerende tarieven.
  • Compleet ontzorgd, zelfs inclusief douanedocumenten.
  • Minimale kosten, maximale logistieke wendbaarheid.

Zeevracht bestemmingen

Op de Nederlandse Antillen en in Dubai is SILS zelf sterk vertegenwoordigd. Hierdoor kunnen we in deze regio’s naast zeevracht ook op een professionele wijze zorgen voor het lokale binnenlandse transport en lokale opslag. SILS Cargo heeft zich voor wat betreft zeevracht gespecialiseerd in de bestemmingen:

  • Nederlandse Antillen (Curaçao, Aruba, Bonaire, Sint Maarten)
  • Suriname
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika

Naast de zeevracht bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika is SILS ook vertegenwoordigd in enkele Oosterse landen.

Benieuwd naar onze zeevracht tarieven?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zeevracht bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor u.