Met trots stelt SILS u voor aan onze nieuwe klant; blue®m

8 januari 2024

Met trots stelt SILS u voor aan onze nieuwe klant; blue®m

Na een intensieve onboarding is het zover; we zijn gestart met de logistieke handelingen voor onze nieuwe klant blue®m. Een goed begin van het nieuwe jaar.

 

Wie is blue®m?
blue®m is een Nederlands bedrijf in gezonde mondverzorging met als doel gezondheid en welzijn van mensen op een hoger plan te brengen. De filosofie van blue®m is gebaseerd op het principe dat de mond de toegangspoort is tot de totale gezondheid, en dus bepalend voor kwaliteit en kwantiteit van leven. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt hoogkwalitatieve mondverzorgingsproducten op basis van zuurstof en andere natuurlijk lichaamsvriendelijke ingrediënten.

Inmiddels is de award-winning professionele, klinisch gevalideerde, mondverzorgingcollectie verkrijgbaar in meer dan zeventig landen.

 

Waarom SILS?
Een jaar geleden begon blue®m met de zoektocht naar een logistieke partner, een logische stap voor een groeiend en ambitieus bedrijf. De focus van blue®m ligt op het verlenen van service aan klanten, het ontwikkelen van innovatieve producten en het uitvoeren van klinisch onderzoek. Mede dankzij de positieve ervaringen van onze gewaardeerde klant Brookline, werd SILS betrokken in het selectieproces. Onze dienstverlening bleek een perfecte match voor blue®m, zowel voor de korte als lange termijn. SILS onderscheidt zich door maatwerk te bieden voor orders die intensievere service en begeleiding vereisen, terwijl ze ook operational excellence bieden voor andere leveringen. Dit partnerschap vormt een stevige basis voor een toekomstbestendige samenwerking gericht op gezamenlijke groei.

 

En nu?
De eerste producten zijn vlak voor Kerst 2023 aangekomen bij SILS. Door middel van strenge inbound checks zetten wij de pallets op voorraad, waar deze wachten op de orders. Naar verwachting zullen de eerste orders in week 2 verstuurd worden. Uiteraard is dit een mijlpaal voor blue®m en zijn zij ook nauw betrokken bij deze eerste stappen!

Neem een kijkje op hun website: blue®m!