Zeevracht

Zeevracht China

Het importeren en exporteren van goederen van en naar China is een van onze specialiteiten. Door onze jarenlange ervaring met zeevracht en onze lokale samenwerkingen ter plaatse verschepen wij jouw zeevracht tegen zeer concurrerende tarieven. Dit kan zowel voor volle containerladingen (FCL) als voor deelladingen (LCL).

Onze agenten hebben contact met jouw leverancier in China en zorgen ervoor dat je goederen naar de bestemmingshaven worden vervoerd. Ook kunnen we alle benodigde douanedocumenten voor je regelen, zodat ook alle administratieve rompslomp helder en overzichtelijk blijft. SILS staat voor ontzorgen van A tot Z.

Bij SILS kun je voor zeevracht vanuit/naar China terecht

Ben je een starter die klein wil beginnen met importeren of een ondernemer die grote zendingen tegelijk wil importeren of exporteren? Bij SILS nemen wij graag jouw zorg uit handen. Men kiest vaak voor zeevracht wanneer er geen tijdsdruk achter zit, omdat dit een voordelige manier van transport is. Naast het kostenplaatje is het belangrijk dat je kiest voor de modaliteit die het beste bij jouw zending past.

Met onze jarenlange ervaring in de import en export in zeevracht van en naar China hebben wij een groot zorgvuldig geselecteerd netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij op alle belangrijke zeehavens in China koersen en weten onze ervaren douanedeclaranten exact welke douanedocumenten vereist zijn. Daarnaast kunnen zij je uitstekend voorzien van advies bij eventuele geschillen of problemen op het gebied van douanezaken.

Krijg inzicht in de status van je zending

Om je zending zelf rustig in de gaten te kunnen houden, maken wij gebruik van moderne IT-technologie. Je krijgt hiermee 24/7 digitaal en actueel inzicht in alle zendingsgegevens, waardoor je het beheer in eigen hand hebt.

Wij bieden altijd de best mogelijke oplossing voor jou. Nieuwsgierig welke oplossing geschikt is voor jouw zending? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Of vraag een offerte voor zeevracht vanuit/naar China aan.

Onze diensten

Benieuwd naar onze zeevracht tarieven?

Wil je jouw goederen naar of vanuit China verschepen? Wij maken graag een offerte voor zeevracht op maat. Heb je vragen of de import of export naar China? Neem ook dan gerust contact met ons op.