Over SILS

Onze Visie en Missie

Meerwaarde bieden voor al onze klanten. Dát is waar we met een team van zo’n 80 (vaste) collega’s elke dag hard aan werken. Klant-enthousiasme, innovatie, onderscheidend vermogen en efficiency vormen hierbij de kern van onze strategie.

Een strategie die terugvoert naar 2008. In dat jaar zijn we onder begeleiding van Evert Siebenga (Organisatie & Psychologisch Adviesbureau Libertijn) gestart met het uitstippelen van onze onderscheidende koers. Met als resultaat een nieuwe passende organisatiestructuur die richting gaf en geeft aan onze missie en visie. Hiermee is destijds de basis gelegd voor het huidige fundament van onze organisatie.

Missie

Wij zijn een logistiek dienstverlener gelegen op een centrale locatie in Nederland met een wereldwijde scope en een internationaal karakter. Het volledig ontzorgen van onze klanten doen we door een brede logistieke dienstverlening op maat aan te bieden. Met altijd als doel het logistieke proces van onze klanten te optimaliseren. We onderscheiden ons daarbij door onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid en creëren op deze wijze ‘happy customers’.

Visie

Werken vanuit logistiek aan logistiek. Want als logistieke professionals in hart en nieren ontzorgen we volledig en maken we verwachtingen meer dan waar.

Onze diensten