Wegtransport

Koeriersdiensten

Heb je een zending die direct moet worden opgehaald en zo snel mogelijk moet worden afgeleverd? Daarvoor biedt SILS Cargo koeriersdiensten aan via ons eigen netwerk, dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde partners. Wij hebben de oplossing voor al jouw spoedzendingen, zowel nationaal als internationaal! Dat is toch prettig?

Flexibel en professionele koeriersdiensten

Ons team van betrouwbare cargo specialisten zoekt iedere dag naar de allerbeste mogelijkheden om uw zending van A naar B te transporteren. Uiteraard zijn hierbij uw wensen leidend in ons werk. Door onze sterke klantfocus, inzet en aanpak zorgen wij er dan ook voor dat uw verwachtingen uitkomen. Daarmee zijn we een professionele en flexibele partner.

Jouw wensen, samen met de uiteindelijke bestemming, zijn leidend in de beslissing op welke manier wij de goederen vervoeren. Zo kunnen we kiezen voor wegtransport, luchtvracht, zeevracht of goederenvervoer per spoor.

Inzicht in de statussen

Wij begrijpen als geen ander dat een koerierszending zeer belangrijk kan zijn. Wij werken dan ook hoofdzakelijk met partners die gebruik maken van de modernste IT-technologie en jouw koerierszending live kunnen traceren. Zo kunnen wij voortdurend de regie voeren over jouw koerierszending. Wel zo’n gerust gevoel!

Koeriersdiensten met de allerbeste logistieke partners

Omdat jouw transport belangrijk is werken wij alleen samen met transporteurs die geselecteerd zijn op vertrouwen, service en kwaliteit. Via een Service Level Agreement worden onze professionele partners met regelmaat getoetst. Dit doen we zodat de uitgevoerde service altijd op hoog niveau blijft.

Aantrekkelijke tarieven

SILS wil niet alleen zorgen voor een gestroomlijnde en perfecte service, maar wil ook een aantrekkelijk tarief kunnen aanbieden. Doordat wij ons volume kunnen combineren profiteer jij als klant van scherpe tarieven. Heb je een zending die met spoed van A naar B moet? Wij maken graag een offerte op maat! Heeft u eerst nog wat vragen? Ook dan kunt u natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.

Onze diensten

Benieuwd naar de koeriersdiensten van SILS?

Graag beantwoorden we jouw vragen. Ook kunnen we een aantrekkelijke offerte op maat voor je maken.