Fulfilment

SILS: de extra impuls voor je e-commerce activiteiten

Online is booming. De omzet van webwinkels groeit nog elk jaar.
Als e-commerce-ondernemer weet je als geen ander dat perfecte fysieke logistiek in dit grotendeels digitale proces een belangrijke schakel is. Onze jarenlange ervaring met fulfilment-werkzaamheden sluit naadloos aan op jouw eisen. In dit specifieke traject van e-commerce zijn wij jouw solide en slimme partner.

Webwinkellogistiek

Door de groei van het aantal online aankopen door consumenten, maar ook in de B2B-markt, hebben we onze dienstverlening aangepast. Steeds vaker verzorgen we fulfilment voor webwinkels: e-fulfilment. Zowel op het gebeid van orderpicking als administratieve werkzaamheden hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist voor de opslag en handling van webshops!

Jouw belofte is onze taak

Een goede logistiek voor jouw webshop draagt direct bij aan de commerciële aantrekkelijkheid voor jouw klanten. ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ is immers een USP die tegenwoordig in heel Nederland geldt. Wij helpen jou om dit te realiseren, elke dag opnieuw. Welke koers je ook vaart, of welke (B2C en/of B2C)strategie je ook hanteert; wij nemen het digitale proces professioneel uit handen.

Webwinkels compleet ontzorgd

Voor jouw webwinkel slaan wij jouw goederen op, verzorgen we de orderpicking, verpakken de bestellingen en regelen de verzendingen. Binnen Nederland, de rest van Europa én wereldwijd! Daarnaast handelen we retouren efficiënt af en verzorgen we customer support-activiteiten. Zo nemen wij voor een aantal van onze klanten de telefoon op of we beheren hun mailbox. Ideaal om (eenvoudige) vragen van je klanten te beantwoorden. Kortom: wij ontzorgen jou en jouw webwinkel.

Onze ‘state of the art’ webwinkellogistiek is volop in beweging en ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Orderpicken tot 21:00 uur, afleveren op zondag, bij een afhaalpunt of in een kluissysteem; wij maken het allemaal (bijna) mogelijk. We passen onze dienstverlening altijd aan de laatste ontwikkelingen aan.

Voordelen van fulfilment van SILS:

  • Je hebt opslag, verzending en voorraadbeheer allemaal in de hand.
  • Je krijgt een razendsnelle reactie op jouw bestellingen.
  • We garanderen maximale klanttevredenheid bij jou én je eindklanten.
  • We bieden minimale kosten en maximale logistieke wendbaarheid.
  • We hebben altijd een praktisch antwoord op de laatste ontwikkelingen.
Onze diensten

Efficiënte logistiek voor jouw webwinkel?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van fulfilment bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor je.