SILS: optimale single piece picking

Opslag in grijplocaties

Single items in onze opslag worden in de regel opgeslagen in grijplocaties. Deze grijplocaties zijn nog kleiner dan de locaties op legborden. Maar nog veel belangrijker:  door gebruik te maken van grijplocaties kunnen we losse units opslaan en dus ook picken.

Efficiënte opslag in grijplocaties

Door gebruik te maken van opslag in grijplocaties zorgen we ervoor dat het ook mogelijk is om kleine, losse items op een zo efficiënt mogelijke manier, tegen zo laag mogelijke kosten, op te slaan. De grijplocaties kunnen we optimaal naar jouw wens inrichten. Hierbij maken we gebruik van een aantal vaste afmetingen.

Iedere grijplocatie is uiteraard een unieke locatie in ons Warehouse Management Systeem, met een uniek nummer. Zo kunnen we ook voor jouw voorraad in onze grijplocaties onze kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen.

Warehouse Management Systeem

De voorraad in grijplocaties wordt verder op dezelfde manier behandeld als de voorraad op palletlocaties. Dus ook de voorraad in grijplocaties wordt volledig geadministreerd in ons Warehouse Management Systeem. Tevens kun je alle rapportages en statistieken 24/7 online raadplegen.

De grijplocaties zijn per definitie picklocaties; de voorraad in de grijplocaties wordt gebruikt voor de orderpicking. Dagelijks worden de grijplocaties indien nodig aangevuld vanuit de eventuele bulklocaties. Hierdoor komt een orderpicker nooit bij lege grijplocaties en verloopt de orderpicking altijd op de meest efficiënte manier!

Onze diensten

Meer weten over opslag bij SILS?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van opslag of in het bijzonder opslag in grijplocaties bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor je.