SILS: optimale single piece picking

Opslag in grijplocaties

Opslag in grijplocaties

Voor de opslag van losse items kun je altijd gebruik maken van de warehouse oplossingen van SILS. Speciaal voor de professionele opslag van single items hebben wij grijplocaties, welke nog kleiner zijn dat de locaties op legborden. Door de aanwezigheid van grijplocaties in ons warehouse zijn wij in staat om losse units op te slaan en dus ook te picken op efficiënte wijze. Hier komen meer interessante voordelen bij kijken, zeker ook voor onze klanten. Grijplocaties kunnen volledig naar jouw wens worden ingericht, waarbij wij gebruik maken van een aantal vaste afmetingen. Doordat de kleine, losse items efficiënt kunnen worden opgeslagen op de grijplocaties, blijven de kosten laag.

Opslag in grijplocaties is ideaal voor orderpicking

Wij maken gebruik van een modern WMS, ook wel Warehouse Management Systeem. Hierin kent iedere grijplocatie een unieke locatie, voorzien van een uniek nummer. Hierdoor zijn wij in staat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van klantvoorraden in onze grijplocaties optimaal te waarborgen. De voorraden in grijplocaties worden verder op dezelfde wijze behandeld als voorraden op palletlocaties, wat betekent dat ook de voorraden in grijplocaties volledig worden geadministreerd in ons WMS. Een belangrijk voordeel hiervan is dat je altijd alle rapportages en statistieken 24/7 online kunt raadplegen. Opslag in grijplocaties is ideaal voor orderpicking, waarvoor de locaties optimaal ingericht zijn.

De oplossing voor effectieve orderpicking

Al onze grijplocaties zijn per definitie picklocaties; de voorraad in de grijplocaties wordt gebruikt voor de orderpicking. Dagelijks worden de grijplocaties, indien nodig, aangevuld vanuit de eventuele bulklocaties. Hierdoor komt een orderpicker nooit bij lege grijplocaties en verloopt de orderpicking altijd op de meest efficiënte en effectieve wijze. Wil jij ook gebruik maken van opslag in onze grijplocaties en ben je benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag.

Onze diensten

Meer weten over opslag bij SILS?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van opslag of in het bijzonder opslag in grijplocaties bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor je.