SILS: beter in bulkopslag

Bulkopslag

Bulkopslag

Een groot deel van de bulkopslag van SILS Logistics bestaat uit de opslag van europallets, maar wij zorgen ook voor de juiste wijze van opslag van onder meer blokpallets, pallets in afwijkend formaat, big bags en andere bulkgoederen. Wij hebben een flexibel karakter en zorgen altijd voor professionele bulkopslag op maat.

Onze royale mogelijkheden zorgen ervoor dat wij voor alle soorten bulkgoederen een passende opslagoplossing aan kunnen bieden. Alle verpakte goederen kunnen door ons op de juiste wijze worden opgeslagen, van goederen in kratten en big bags tot IBC’s, dus ook wanneer zij niet in standaard stellingen passen.

Vertrouwen op professionele bulkopslag

Bij SILS Logistics maken wij gebruik van een modern WMS, ook wel een Warehouse Management Systeem. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten altijd exact dezelfde professionele en hoogwaardige werkwijze en opslagmethode te bieden voor bulkopslag als dat gegarandeerd kan worden bij reguliere opslag in stellinglocaties.

Vanuit ons moderne WMS zorgen wij ervoor dat alle beschikbare rapportages en statistieken realtime kunnen worden ingezien door onze klanten die gebruik maken van de bulkopslag. Zo zorgen wij voor een optimaal inzicht voor een hoge mate van transparantie. Je kunt bij ons dan ook altijd rekenen op bulkopslag die volledig geadministreerd en inzichtelijk is. Je hebt altijd online toegang tot de meest actuele data.

Wil jij ook gebruik maken van onze bulkopslag?

Wij hebben een substantieel deel van onze opslagruimte volledig vrij gemaakt voor professionele bulkopslag voor onze klanten. Door een slim WMS, de juiste ruimte én ervaring met elkaar te combineren, zijn wij altijd in staat om elke klant de meest efficiënte wijze van opslag te garanderen.

Wil jij ook gebruik maken van ons warehouse voor bulkopslag en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met SILS Logistics. Wij informeren en adviseren je graag op basis van jouw specifieke vraagstuk.

 

Onze diensten

Interesse in de mogelijkheden van bulkopslag?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van opslag bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat.