Logistics

De veelheid aan logistieke activiteiten binnen de muren van ons ruime warehouse vallen onder de business unit SILS Logistics. Voor zowel opslag als overslag van uw goederen werken wij net zo flexibel als ú wenst.

Bent u startend ondernemer en op zoek naar een kleine opslagruimte? Of wilt u een grote voorraad extern opslaan? Zoekt u de beste mogelijkheid voor pallet opslag, bulk opslag, opslag op legborden of de opslag in grijplocaties? Kiest u dan voor SILS Logistics.

Voor elke klant, van iedere omvang, bieden wij tal van efficiënte opslagmogelijkheden. Deze diverse opslagvariaties stellen ons in staat voor u de meest optimale logistieke oplossing samen te stellen. Vraag direct een offerte aan.

Online Warehouse Management Systeem

Wij maken gebruik van een zelf ontwikkeld en online “state of the art” Warehouse Management Systeem. Elke opdracht van onze klanten verwerken wij in dit systeem. Uiteraard heeft u als klant ook 24/7 toegang tot dit systeem. Ideaal voor het snel raadplegen van uw actuele orders en voorraden of voor het downloaden van allerlei mogelijke rapportages.

Innovatief in Value Added Logistics

De bovenstaande oplossingen zijn min of meer standaard oplossingen op het gebied van warehousing. Aanvullend hierop biedt SILS Logistics ook zeer innovatieve oplossingen in de vorm van Value Added Logistics (VAL). Klanten gaan tegenwoordig steeds verder in het uitbesteden van diensten. Met VAL speelt SILS goed in op de steeds complexere logistieke vraagstukken. Denkt u bijvoorbeeld aan zaken als her- of omlabelen, assemblage activiteiten, kwaliteitscontroles of inpakwerkzaamheden.

E-Logistics: digitaal een sterk verhaal

Ook voor E-Logistics is SILS Logistics uw juiste partner. E-Logistics, ook wel webwinkel logistiek genoemd, speelt een steeds belangrijkere rol binnen de logistiek. In het licht van deze ontwikkeling hebben wij deze activiteiten binnen SILS apart gepositioneerd onder de naam Waremouse. Waremouse is gespecialiseerd in de opslag en handling van alle bestellingen en retouren van uw webshop. Wij zorgen hiermee dat u zich volledig kunt concentreren op uw e-commerce activiteiten. SILS borgt de naadloze aansluiting daarvan op onze logistieke systemen.

Meer weten over de mogelijkheden bij SILS Logistics?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de opslag en overslag van uw goederen bij SILS? Of wilt u meer weten over onze value added logistics? SILS Logistics maakt graag een offerte op maat voor u. Neemt u hiervoor contact op via het offerteformulier.