Wegtransport

Distributie

Naast lucht- en zeevracht en het internationaal en nationaal wegtransport, verzorgt SILS Cargo ook de distributie naar jouw (eind)klant. We bedienen elke bestemming in Europa (of daarbuiten) voor distributie en retourlogistiek. Dat doen we via ons eigen netwerk van op kwaliteit en service geselecteerde transporteurs.

Afhankelijk van de soort zending (bijvoorbeeld B2B of B2C) bieden we een passende oplossing. Altijd het meest efficiënt en de beste optie van dat moment. Als ervaren logistiek dienstverlener leveren wij jouw zendingen zorgeloos en op tijd af bij jouw klant. En worden daarbij niet gehinderd door bijvoorbeeld de drukste stadscentra of overige lastig toegankelijke locaties.

Wij verzorgen de distributie wereldwijd

Met ons uitgebreide en brede logistieke dienstverlening op maat zijn wij in staat om volledig te ontzorgen. Vanuit onze opslagfunctie met maar liefst 35.000 palletplaatsen, verzorgen wij voor onze klanten de orderpicking en distributie landelijk, Europees en zelfs wereldwijd. Onze douane-afdeling zorgt voor de juiste douanedocumenten en geven je indien nodig strategisch douane advies. En met ons volledig geautomatiseerd Warehouse Management Systeem ben je altijd up-to-date. We bieden voor iedere gewenste service een oplossing:

  • Tijdsleveringen
  • Pakketten
  • Pallets
  • Rembourszendingen
  • Koerier

Ook het beheer van je retouren behoort tot onze vaste mogelijkheden. Samen met jou analyseren we wat de beste distributie oplossing voor jouw bedrijf is, zowel vanuit technisch oogpunt als vanuit kostenefficiency. Samen met jou analyseren we wat de beste distributie oplossing voor jouw bedrijf is, zowel vanuit technisch oogpunt als vanuit kostenefficiency.

Bespaar tijd en geld met onze logistieke activiteiten

Een veel gebruikte vorm van distributie bij SILS is een dedicated cross-dock operatie. Hierbij worden binnenkomende goederen opgeslagen in ons warehouse. Vanuit deze voorraad verzorgen wij de orderpicking en distributie naar de eindconsument.

Daarnaast bieden we ook complexe projectlogistiek aan. Als de goederen worden aangeleverd worden ze uitvoerig gecontroleerd en binnen een bepaalde deadline bijvoorbeeld geassembleerd en weer verstuurd. Voor een complex logistiek project wordt is er een specifieke aanpak vereist. Een Account Representatives managet de planning van een project, monitort de voortgang en stuurt bij waar nodig. Dit allemaal gebeurt in nauwkeurig overleg met de klant.

 

 

Onze diensten

Distributie tot je eindklant regelen?

We beantwoorden graag je vragen. Ook kunnen we een aantrekkelijke offerte op maat voor je maken.