Wegtransport

Altijd de meest efficiënte wijze van wegtransport

De specialisten van SILS hebben een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van wegtransport. Hiermee biedt SILS Cargo steeds de meest efficiënte wijze van transport en realiseren wij voor u gegarandeerd de juiste route naar uw logistieke rendement.

De voordelen in het kort:

  • Uitgebreide ervaring op alle gebieden van wegtransport.
  • Uw wensen, eisen, planning en budget staan altijd centraal.
  • Alleen op weg met de allerbeste partners.
  • Ook klantspecifieke oplossingen, zoals full service retourlogistiek en VAL activiteiten.

Uw wensen, eisen, planning en budget staan altijd centraal

Of het nu gaat om trucking voor het binnenhalen van containers vanuit de haven naar ons magazijn, internationaal transport van volle wagenladingen (FTL) en deelladingen (LTL) of om nationaal transport: SILS Cargo zoekt voor u steeds de meest efficiënte wijze van wegtransport op grond van uw wensen, eisen, planning en budget.

SILS: altijd de snelste route naar de slimste logistiek

Binnen Europa bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden. FTL of een groupage dienst, spoed of regulier. SILS Cargo geeft u graag informatie en tarieven voor elke vorm van uw wegtransport. Daarnaast bieden wij u klantspecifieke oplossingen, zoals full service retourlogistiek en VAL activiteiten.

Alleen op weg met de allerbeste logistieke partners

SILS werkt voor uw wegtransport zeer nauw en vertrouwd samen met een vast aantal, op kwaliteit en service geselecteerde transporteurs. Via een Service Level Agreement toetst SILS deze professionele partners regelmatig met als doel de uitgevoerde service continu op hetzelfde hoge niveau te houden.

Eén sterk en stabiel aanspreekpunt

Door het uitbesteden van al uw wegtransport aan SILS Cargo beschikt u over één professioneel en alert aanspreekpunt. Dit maakt SILS tot betrouwbare en stabiele partner voor elke vorm van transport.

Benieuwd naar onze tarieven?

Wij beantwoorden professioneel al uw vragen. Ook maken wij graag een aantrekkelijke offerte op maat voor u.