Customs

Douane expediteur

De douane expediteurs van SILS Customs adviseren u graag met betrekking tot de aanpak van douaneplanning en management. Onze douanespecialisten geven u douaneadvies op alle voorkomende gebieden en kunnen adviseren bij eventuele geschillen of problemen op het gebied van douanezaken.

Heeft u momenteel uw douanezaken in eigen beheer? De douane expediteurs van SILS doen graag samen met u de SILS Douane Scan. Vele tevreden opdrachtgevers maken inmiddels gebruik van onze douaneregelingen, in bijzonder het SILS douane entrepot.

Waarom een douane expediteur?

Invoerrechten, landbouwheffingen en BTW vormen cruciale factoren voor een internationaal opererende onderneming. Deze factoren kunnen een grote financiële impact hebben op uw onderneming. Begint u met importeren en/of exporteren van goederen dan vergt dat aanpassingen aan uw huidige bedrijfsprocessen. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag bij een goede aanpak van deze aanpassingen.

Onze gediplomeerde declaranten verzorgen voor u alle voorkomende douanedocumenten voor import en export, zoals:

  • T1
  • T2
  • T2L
  • CvO
  • EUR1
  • ATR documenten

Ook voor goederen die tijdelijk naar het buitenland gaan, zoals beursmateriaal en materiaal voor tentoonstellingen. Maar ook het aanvragen van douanevergunningen bij ambassades, de Centrale Dienst voor In- en Uitvoer, Kamer van Koophandel en andere overheden vormen voor onze specialisten geen obstakels.

Kortom wij verzorgen de gehele documentenstroom, die komt kijken bij het internationaal zaken doen.

Onze diensten

Wil u meer informatie over SILS Customs?

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Of graag een douane scan door ons laten doen? Wij helpen u graag verder.