Palletopslag

SILS: uw palletopslag expert

SILS biedt met haar professionele palletopslag een kant-en-klare en direct inzetbare oplossing voor organisaties die hun voorraad of logistiek willen uitbesteden. Wat uw soort goederen ook is: SILS biedt ruimte, rust en overzicht. Ongeacht uw eisen. Zowel voor kleine tot grote hoeveelheden. SILS legt u kwantitatief geen ondergrens of bovengrens op, dus elk soort palletopslag is welkom.

Concurrerende capaciteit, moderne warehousing

In het Logistic Centre van SILS op de Ecofactory in Apeldoorn garandeert SILS de opslagcapaciteit van circa 11.000 (euro)pallets. Verdeeld over een ultramoderne stellingconfiguratie. Het Logistic Centre voldoet vanzelfsprekend aan alle eisen die u stelt aan een moderne warehouse omgeving. Het magazijn is verdeeld in 6 afzonderlijke compartimenten waardoor we zeer flexibele en klantspecifieke oplossingen bieden.

Minimale kosten, maximale logistieke wendbaarheid

Ons Warehouse Management Systeem berekent aan de hand van historische gegevens de meest efficiënte locatie om uw pallet op te slaan. Zoals op basis van de omloopsnelheid van het artikel in kwestie. Uw winst? Uw pallet bij SILS is veilig én direct bereikbaar voor welke logistieke handeling dan ook. Praktisch en efficiënt zodat uw kosten minimaal en beheersbaar zijn. Dus zijn uw goederen altijd direct beschikbaar.

Voordelen van palletopslag van SILS:

  • Zeer grote opslagcapaciteit.
  • Elk soort palletopslag is welkom.
  • Flexibele en klantspecifieke oplossingen.
  • Minimale kosten, maximale logistieke wendbaarheid.

Vraag om uw offerte op maat.

Interesse in de mogelijkheden van palletopslag?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van palletopslag bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor u.