SILS: jouw expert voor palletopslag

Palletopslag

Wil jij jouw voorraad of logistiek uitbesteden? Wij bieden met onze professionele palletopslag een kant-en-klare en direct inzetbare oplossing voor jouw organisatie.

Ongeacht jouw goederen, de hoeveelheid en eisen; wij ontzorgen jou met ruimte, rust en overzicht. Wij leggen je geen kwantitatieve onder- of bovengrens op; elk soort palletopslag is bij ons van harte welkom.

Concurrerende capaciteit, moderne warehousing

In het Logistic Centre van SILS op de Ecofactory in Apeldoorn bieden we een opslagcapaciteit van circa 25.000 (euro)pallets. Bovendien beschikken we in ons warehouse in Amsterdam daarnaast nog over een capaciteit van zo’n 10.000 pallets. Deze capaciteit is op beide locaties verdeeld over een ultramoderne stellingconfiguratie. Onze Logistic Centres voldoen daarmee aan alle eisen van een moderne warehouse-omgeving. We bieden hiermee zeer flexibele oplossingen voor jouw bedrijf en zijn uitstekend ingericht op alle klantspecifieke vraagstukken.

Minimale kosten, maximale logistieke wendbaarheid

Ons Warehouse Management Systeem berekent aan de hand van historische gegevens, zoals omloopsnelheid, de meest efficiënte locatie om jouw pallets op te slaan. Zo zijn jouw pallets bij ons veilig én direct bereikbaar voor alle logistieke handelingen. Jouw goederen zijn altijd direct beschikbaar. Praktisch en efficiënt, zodat jouw kosten minimaal en beheersbaar zijn.

Voordelen van palletopslag van SILS:

  • We bieden een zeer grote opslagcapaciteit.
  • Elk soort palletopslag is welkom.
  • We hebben flexibele oplossingen voor jouw bedrijf.
  • Dit kan tegen minimale kosten, voor maximale logistieke wendbaarheid.

Vraag jouw offerte op maat aan.

Onze diensten

Interesse in de mogelijkheden van palletopslag?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van palletopslag bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor je.