Wegtransport

Groupage

Dagelijks verzorgen wij groupagezendingen door heel Europa, en soms zelfs daarbuiten. Hiervoor gebruiken wij een vast aantal, op kwaliteit en service geselecteerde transporteurs. SILS Cargo is dan ook een logistiek bedrijf dat zeer gespecialiseerd is in groupage zendingen. Wel zo prettig.

Wat is een groupage zending?

Bij groupage zendingen worden er verschillende kleinere ladingen (bestaande uit 1 of meerdere pallets) geplaatst in een trailer. Deze vrachtwagen wordt als het ware als één grote lading verzonden. Op deze manier kunnen we ook kleinere zendingen eenvoudig en kosten efficiënt laten verzenden. Wij werken met geselecteerde transporteurs die regelmatig getoetst worden aan de hand van een Service Level Agreement. Op deze manier houden we onze service continu op hetzelfde hoge niveau, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Waarom bij SILS Cargo transport uitbesteden?

Wanneer je jouw wegtransport uitbesteedt wil je dit uiteraard bij een stabiele en betrouwbare partner doen. SILS Cargo is gespecialiseerd in het uitvoeren van nationale en internationale zendingen. Ons ervaren team heeft de juiste contacten, kennis en vaardigheden om tot een passende oplossing te komen. Voor zowel kleine als grote ondernemingen.

  • Wereldwijd correct op tijd
  • Internationale samenwerking met zorgvuldig geselecteerde transporteurs
  • Volledige regie over de totale goederenstroom
  • Je krijgt 24/7 inzicht in de status van jouw zending
  • We bieden aantrekkelijke tarieven voor jouw groupage zendingen

Het doel van SILS Cargo

Ons doel is om jouw werk uit handen te nemen en je hierbij tegelijkertijd tevreden te houden. Hierdoor heb jij meer tijd over voor andere belangrijke zaken en blijf je jouw concurrentie voor. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een professioneel en alert aanspreekpunt dat ons tegelijkertijd een betrouwbare en stabiele partner maakt.

Groupage zendingen in binnen- en buitenland

SILS Cargo zorgt ervoor dat de goederen die afgeleverd moeten worden dat ook daadwerkelijk worden. Wij zorgen ervoor dat jouw zendingen in het binnenland en buitenland worden afgeleverd. Transporteren buiten Europa? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Dankzij ons uitstekende netwerk zijn de zendingen in een mum van tijd op de juiste bestemming. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die SILS Cargo op het gebied van groupage biedt? Of heb je hulp nodig? Wij beantwoorden al jouw vragen. Onze specialisten staan je graag te woord of maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Onze diensten

Interesse in de diensten van SILS Cargo?

Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen en maken een offerte op maat voor je.