Lees het laatste SILS Nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk de over SILS video

SILS zet in op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
Lees verder

Vertrek Willem-Jan Cramer als Managing Director

Managing Director Willem-Jan Cramer heeft in goed overleg bekend gemaakt dat hij zijn functie als Managing Director zal neerleggen.
Lees verder

SILS supt Apeldoorns Kanaal schoon

"SILS is een bedrijf in beweging en dat lieten de SILS-mensen heel duidelijk zien op het water"!
Lees verder

Alles aan de kant voor de klant!

Mijn filosofie als het aankomt op optimale klantvriendelijkheid? Eigenlijk heel eenvoudig: neem een proactieve houding aan.
Lees verder

Onboarding: met nieuwe klanten de perfecte samenwerking finetunen

Nieuwe klanten werven is een spannend proces. Maar het échte werk start pas na de wittebroodsweken.
Lees verder

Onze medewerkers maken het verschil.

SILS kan nog zoveel diensten bedenken en promoten: het zijn onze medewerkers die deze in de praktijk voor onze klanten waarmaken.
Lees verder

“De kansen die SILS je biedt zijn waanzinnig”

“De kansen die SILS je biedt zijn waanzinnig. Ik ben ontzettend dankbaar voor de gekregen vrijheid en kansen. Ongekend, want dit maak je niet bij veel werkgevers mee.”
Lees verder

Ondervindt uw Britse bedrijf post-Brexit logistieke problemen in de EU?

Brexit veroorzaakt nog steeds ernstige logistieke uitdagingen voor Britse bedrijven die op het Europese continent zaken willen doen.
Lees verder

Voor elke (nieuwe) klant gaat SILS altijd ‘the extra mile’

Het eerste kwartaal van 2022 van SILS kenmerkt zich door de komst van maar liefst zeven nieuwe warehouse klanten. Drie van deze zeven zijn afkomstig uit de UK.
Lees verder

Werken bij SILS? Meer mogelijkheden dan ooit!

De kernactiviteiten van SILS zijn Cargo, Logistics en Customs. Dus veel bij ons draait om opslag, vervoer en een grote stroom wettelijk verplichte documenten. Maar al die voorraad, lading en documenten verplaatst zich fysiek of digitaal nog geen millimeter zonder onze toegewijde medewerkers. Zij vormen de waardevolle hearts & minds van onze dienstverlening. Daarom investeert SILS meer dan ooit in de kwaliteit en motivatie van onze medewerkers. Van heftruckchauffeur tot directielid. Van order picker tot customer servicemedewerker.
Lees verder