Luchtvracht

The sky is not the limit

Is luchtvracht voor uw logistiek de meest aantrekkelijk optie? Dan zijn de specialisten van SILS ‘ready for take off”. Wij vertrekken voor u letterlijk en figuurlijk vanuit een professionele basis, want SILS is Erkend Luchtvrachtagent. Uw zending is daarmee zowel op de grond als in de lucht verzekerd van een flexibele, snelle en foutloze afhandeling.

De voordelen in het kort:

    • SILS borgt een vlekkeloos verloop van uw luchtvrachtzendingen.
    • Ook inzetbaar voor gevaarlijke goederen of koelvracht.
    • U heeft grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van uw zending.
    • Eigen douaneafhandeling: fiscaal correcte in- en uitvoer.

Snel, stipt, en secuur: waar ook ter wereld

SILS borgt een vlekkeloos verloop van uw luchtvrachtzendingen. Zowel fysiek, planmatig als douanetechnisch. Waar ter wereld uw afhaal- of afleverlocatie ook ligt: SILS verzorgt uw luchtvrachtzending snel, stipt, en secuur.

Grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van uw zending

Naast een snelle verzending begeleiden wij uw luchtvracht van A tot Z. Dus heeft u grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van uw zending. Snel bijsturen, mocht dat om welke reden dan ook nodig zijn, vormt zo geen enkel probleem voor ons alerte en flexibele team.

Eigen douaneafhandeling: fiscaal correcte in- en uitvoer

SILS beschikt over een eigen douaneafdeling, met goed opgeleide en professionele declaranten. Hierdoor kunnen wij ook voor de opmaak van de juiste douanedocumenten zorgen. Dit borgt eveneens dat u correct eventuele invoerrechten afdraagt. Zo wordt u later niet wordt geconfronteerd met naheffingen. Eveneens garanderen onze eigen douanedeclaranten dat er zich in uw vluchtplan geen onnodige vertragingen voordoen.

SILS biedt altijd zicht op een logistiek alternatief

Via luchtvracht kan SILS voor u elke import- of exportzending verwerken. Dat geldt zelfs voor de luchtvracht van gevaarlijke goederen of koelvracht. Is transport per luchtvracht om wat voor reden dan ook voor u niet de gewenste vorm van transport? Dan kunnen we voor u ook zeevracht of wegtransport verzorgen. SILS biedt u dus altijd een logistiek alternatief: alles onder één dak!

Benieuwd naar luchtvracht van SILS?

Wij beantwoorden professioneel al uw vragen. Ook maken wij graag een aantrekkelijke offerte op maat voor u.