The sky is not the limit

Luchtvracht

Is luchtvracht voor jouw logistiek de meest aantrekkelijk optie? Onze specialisten zijn ‘ready for take off’! Wij vertrekken vanuit een professionele basis, letterlijk en figuurlijk, want SILS is Erkend Luchtvrachtagent. Jouw zending is daarmee zowel op de grond als in de lucht verzekerd van een flexibele, snelle en foutloze afhandeling.

De voordelen in het kort:

  • Wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw luchtvrachtzendingen.
  • Je kunt onze diensten ook inzetten voor gevaarlijke goederen of koelvracht.
  • Je hebt grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van je zending.
  • We beschikken over een eigen douaneafhandeling voor fiscaal correcte in- en uitvoer.

Luchtvrachtexpediteur

Als onafhankelijke luchtvrachtexpediteur regelen wij al jouw import- en exportzendingen via de lucht.  Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde transporteurs zorgen wij voor een uitstekende service voor jouw zendingen. Waar ter wereld deze ook afgehaald of -geleverd moeten worden. Dit doen we niet alleen voor klanten waarvoor wij ook de opslag of verdere logistiek regelen, maar juist ook voor een groot aantal overige opdrachtgevers.

Snel, stipt, en secuur, waar ook ter wereld

Wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van jouw luchtvrachtzendingen: fysiek, planmatig én douanetechnisch. Waar ter wereld jouw afhaal- of afleverlocatie ook ligt, wij verzorgen je luchtvrachtzending snel, stipt, en secuur.

Grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van je zending

Naast een snelle verzending begeleiden wij je luchtvracht van A tot Z. Je hebt daardoor grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van jouw zending. En ons alerte en flexibele team kan zo, waar nodig, snel bijsturen.

Eigen douaneafhandeling voor fiscaal correcte in- en uitvoer

We beschikken daarnaast over een eigen douaneafdeling met goed opgeleide en professionele declaranten. Wij kunnen dus ook de opmaak van de juiste douanedocumenten voor jouw zending uit handen nemen. Op deze manier borgen we dat je eventuele invoerrechten correct afdraagt. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan. Eveneens garanderen onze eigen douanedeclaranten dat er zich geen onnodige vertragingen voordoen in jouw vluchtplan.

SILS biedt altijd zicht op een logistiek alternatief

Via luchtvracht kunnen we als luchtvrachtexpediteur elke import- of exportzending verwerken, zelfs voor de luchtvracht van gevaarlijke goederen of koelvracht. Is transport per luchtvracht om wat voor reden dan ook voor jou niet de gewenste vorm van transport? Dan kunnen we ook zeevracht of wegtransport voor je verzorgen. We bieden je dus ook altijd een logistiek alternatief; alles onder één dak!

 

Onze diensten

Benieuwd naar luchtvracht van SILS?

Graag beantwoorden we je vragen. Ook kunnen we een aantrekkelijke offerte op maat voor je maken.