Logistics

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

SILS Logistics biedt een zeer complete dienstverlening. Wij beschikken over een ruim warehouse waarin alle ruimte en mogelijkheden bestaan voor de opslag van goederen. Of het nu gaat om losse producten of om bulkgoederen; wij bieden de opslag oplossing. Hierbij bieden wij je ook de voordelen van voorraadbeheer.

Wij verzorgen voor al onze klanten het totale logistieke voorraadbeheer vanaf het moment van binnenkomst van de goederen tot aan de distributie naar de (eind)klant. Wij werken met hoogwaardige, betrouwbare software die – indien gewenst – ook aan het systeem van een webwinkel kan worden gekoppeld. Het is een ideale manier voor webwinkeleigenaren om tijd én geld te besparen.

Voorraadbeheer inzichtelijk via ons WMS

In ons warehouse maken wij gebruik van een modern WMS, ook wel Warehouse Management Systeem. Wanneer je gebruik maakt van de dienstverlening van ons warehouse, dan ontvangt je van ons een unieke inlogcode. Via onze website kun je inloggen met deze code, waarna je volledig inzicht in alle beschikbare data krijgt. Op deze manier heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week volledig inzicht in onder meer de order- en voorraadstatus. Uiteraard kun je alles eenvoudig online volgen. Dit maakt jouw voorraadbeheer eenvoudig en efficiënt.

Profiteren van efficiënt voorraadbeheer

SILS Logistics biedt je ook de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen ons systeem en dat van jouw webwinkel. Er kan een automatische koppeling worden gerealiseerd tussen jouw webshop en de actuele stand van voorraad in ons warehouse. Ons systeem vindt altijd automatisch de meest geschikte locatie, of het nu gaat om pallets, cases of losse items.

Met het Warehouse Management Systeem van SILS Logistics wordt er eenvoudig gezorgd voor een optimaal efficiënt voorraadbeheer. Ben jij benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies.

 

Onze diensten

Interesse om jouw logistiek uit te besteden?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden van onze dienstverlening en ons Warehouse Management Systeem.