Value Addes Logistics

Kwaliteitscontroles

Kwaliteitscontroles

Het is natuurlijk belangrijk dat goederen van goede kwaliteit zijn. Wanneer een zending bij ons wordt aangeleverd, dan controleren wij deze direct op schade. Dit doen wij standaard voor al onze klanten. Zijn er goederen beschadigd, dan maken wij hier direct notitie van en laten wij dit aan de klant weten. Toch, in bepaalde gevallen is het noodzakelijk om niet alleen op schade te controleren, maar ook op de kwaliteit van goederen. Je kunt ook deze kwaliteitscontroles aan SILS uitbesteden. Wij kunnen alle soorten zendingen die bij ons binnenkomen geheel naar wens van de klant op kwaliteit controleren.

Professioneel uitgevoerde kwaliteitscontroles

Soms is het niet noodzakelijk om extra kwaliteitscontroles uit te voeren. Is dit voor jouw goederen wel noodzakelijk? Dan kunnen wij de nodige kwaliteitscontroles voor je uitvoeren. Hierbij kan het gaan om de meest uiteenlopende soorten controles, zoals om het controleren van de kleur van de goederen, de taal van een label of het testen van de functionele werking van een artikel. Uiteraard verschilt dit per soort product. Wij hanteren dan ook geen standaard kwaliteitscontroles, maar voeren de kwaliteitscontroles uit aan de hand van de instructies die onze klanten aan ons doorgeven. Zo kunnen we zeker stellen dat alle goederen op de juiste wijze op kwaliteit worden geïnspecteerd.

Wij voeren de kwaliteitscontroles graag voor je uit

Is het voor jouw goederen belangrijk dat er extra kwaliteitscontroles plaatsvinden? Dan voeren wij deze controles graag voor je uit. Je kunt de nodige instructies voor de kwaliteitscontrole aan ons doorgeven. Wanneer wij de aanlevering ontvangen, dan voeren wij de gewenste kwaliteitscontrole(s) direct bij binnenkomst voor je uit. Wil jij bepaalde goederen op kwaliteit laten controleren door ons? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. Uiteraard kun je ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wil je eerst meer informatie of advies over onze kwaliteitscontroles? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten

Wil je meer weten over Value Added Logistics?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.