Customs

Douanevergunningen

Douanevergunningen

Voor het aanvragen van de juiste douanevergunningen voor jouw transporten is het belangrijk dat je de juiste kennis en expertise in huis hebt. De douaneformaliteiten zijn vaak complex en wanneer je je niet optimaal houdt aan deze formaliteiten, dan krijg je al snel te maken met extra kosten en vertragingen in het transport. Je kunt dit voorkomen door gebruik te maken van de service van SILS Customs voor de douanevergunningen. De meest voorkomende douanevergunningen zijn de vergunning douane-entrepot, de vergunning passieve veredeling en de vergunning actieve veredeling.  Wij hebben eigen vergunningen, maar wij beheren ook diverse andere douanevergunningen.

Wij hebben diverse belangrijke douanevergunningen

Er zijn altijd douanevergunningen nodig wanneer je douanegoederen wil veredelen, goederen wil opslaan in een douane entrepot of wanneer je de douane aangifte wil doen. Voor het doen van de douane aangiften hebben wij diverse douanevergunningen, zoals invoer, uitvoer, T5 en transit. Daarnaast treden wij op als fiscaal vertegenwoordiger, bieden wij de juiste oplossingen op het gebied van entrepotopslag en bekleden wij de functie van douane expediteur.

Als bedrijf dien je alles voor het transport van goederen correct aan te leveren. Toch wordt het aanvragen van de vergunningen door de meeste bedrijven omschreven als complex, vooral omdat er veel gebruik wordt gemaakt van specifieke douanetermen die niet algemeen bekend zijn. SILS Customs heeft alle kennis en expertise in huis om de juiste douanevergunningen voor jou te regelen.

Niet alleen eigen douanevergunningen

Op de eerste plaats heeft SILS Customs diverse eigen douanevergunningen. Daarnaast beheren wij ook meerdere vergunningen van verschillende importeurs en exporteurs. Hierbij vormen wij het betrouwbare aanspreekpunt voor de douane. Daarnaast zorgen wij voor een professionele uitvoering van de bijbehorende administratie en verzorgen wij de douane aangiften. Wij beheren onder meer vergunningen voor actieve veredeling, passieve veredeling en behandeling. Uiteraard ben je bij ons ook direct welkom voor een gedegen douane advies, waarbij wij je een optimale begeleiding bieden. Wil je zeker zijn dat al jouw douanevergunningen aanwezig en op orde zijn? Dan staan de ervaren experts van SILS Customs voor je klaar.

Onze diensten

Wil je meer advies omtrent douane procedures?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.