Zeevracht

Zeevracht naar Curaçao, Nederlandse Antillen en de Caribbean

Op Curaçao en alle overige eilanden van de Nederlandse Antillen en in de Caribbean zijn we sterk vertegenwoordigd. Daardoor kunnen we naast de zeevracht naar de Antillen ook het lokale transport op onder andere Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Maarten en Barbados moeiteloos voor je verzorgen. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een A tot Z dienstverlening wanneer dit wenselijk is. Heb je speciale wensen of eisen met betrekking tot de zeevracht? Dan nemen wij dit graag met je door en zorgen wij voor een oplossing op maat. Wij bespreken alles vooraf goed met je, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het transport volledig naar wens wordt verzorgd. Uiteraard blijf je altijd een goed inzicht houden in het hele proces, door middel van ons SILS Track & Trace Systeem.

Zowel LCL als FCL oplossingen

Wekelijks hebben we afvaarten naar de verschillende eilanden. Zo kunnen we wat betreft zeevracht zowel deelzendingen (LCL) als volle containerladingen (FCL) voor deze bestemmingen aanbieden. Wij bieden een passende oplossing voor elke soort zending. In ons eigen warehouse worden jouw goederen uiterst secuur en zeevast geladen voor transport. Het is immers belangrijk dat veiligheid en bescherming de nodige aandacht krijgen. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat jouw zending op professionele wijze wordt vervoerd naar de plaats van bestemming.

Zeevracht volgen via SILS Track & Trace Systeem

Wij zorgen ervoor dat je altijd optimaal zicht hebt op wat er met jouw zending gebeurt. Alle zeevrachtzendingen kun je met jouw eigen login in ons Track & Trace-systeem 24 uur per dag en zeven dagen per week volgen. De status van de zending, de looptijd, de verwachte aankomstdatum in de haven en op het losadres; hier vind je alles in terug. In ons Track & Trace systeem staan ook alle benodigde documenten en overige informatie. Wij vinden het belangrijk dat jij op ieder moment precies kunt zien wat er gebeurt, zodat je optimaal op de hoogte bent van de status. Deze transparante werkwijze is niet alleen praktisch, maar biedt ook extra vertrouwen.

Onze diensten

Benieuwd naar de mogelijkheden van zeevracht bij SILS?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zeevracht van en naar Curaçao bij SILS? Of naar een van de andere eilanden van de Nederlandse Antillen of in the Caribbean? Wij maken graag een offerte op maat voor je. Neem hiervoor contact op via het formulier voor zeevracht tarieven.