Zeevracht

Zeevracht Curaçao, Nederlandse Antillen en de Caribbean

Op Curaçao en alle overige eilanden van de Nederlandse Antillen en in de Caribbean zijn we sterk vertegenwoordigd. Daardoor kunnen we naast de zeevracht ook het lokale transport op onder andere Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Maarten en Barbados moeiteloos voor je verzorgen.

Wekelijks hebben we afvaarten naar de verschillende eilanden. Zo kunnen we wat betreft zeevracht zowel deelzendingen (LCL) als volle containerladingen (FCL) voor deze bestemmingen aanbieden. In ons eigen warehouse worden jouw goederen uiterst secuur en zeevast geladen voor transport.

Zeevracht volgen via SILS Track & Trace Systeem

Ook jouw zeevrachtzendingen kun je met jouw eigen login in ons Track & Trace-systeem 24 uur per dag, zeven dagen per week volgen. De status van de zending, de looptijd, de verwachte aankomstdatum in de haven en op het losadres; hier vind je alles in terug. In ons Track & Trace-systeem staan ook alle benodigde documenten en overige informatie. Een transparante wijze van werken dat bovendien extra vertrouwen geeft. Mocht je dat wensen.

 

 

Onze diensten

Benieuwd naar de mogelijkheden van zeevracht bij SILS?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zeevracht van en naar Curaçao bij SILS? Of naar een van de andere eilanden van de Nederlandse Antillen of in the Caribbean? Wij maken graag een offerte op maat voor je. Neem hiervoor contact op via het formulier voor zeevracht tarieven.