UNICEF

UNICEF, dat kent iedereen! UNICEF is dé organisatie die ervoor zorgt dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben. UNICEF helpt kinderen bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie.

Vraag

We werken in ieder land met een groot aantal vrijwilligers en medewerkers. Zij maken voor hun activiteiten gebruik van “ondersteunende materialen”. Dit kan gaan om pennen, memoblocks, armbanden, posters, paraplu’s tot aan de collectebussen. We hebben voor onze Nederlandse organisatie een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige logistieke dienstverlener nodig om al deze artikelen efficient op te slaan en te distribueren naar de huisadressen van onze vrijwilligers

E-fulfilment! Dé gespecialiseerde activiteit van SILS voor een vlekkeloze logistieke afhandeling voor een webwinkel. Meestal ingezet voor de volledige fulfilment van een webwinkel, maar in dit soort cases ook zeer geschikt voor zakelijke klanten, zeker wanneer de zendingen moeten worden afgeleverd bij huisadressen.

Flexibel. Innovatief. SILS ontvangt de artikelen en slaat deze voor Unicef op een efficiënte wijze op flexibele picklocaties in legbordstellingen op. Orders worden automatisch geïmporteerd in het Warehouse Managment Systeem van SILS. Nog dezelfde dag worden deze orders gepickt en verstuurd naar het huisadres van de desbetreffende medewerker, vrijwilliger, school of instelling.