SILS: extra impuls voor service en snelheid

Overslag (cross docking)

Overslag wordt ook wel cross docking genoemd. In de transportwereld wordt van overslag, of cross docking, gesproken wanneer het gaat om het overzetten of overbrengen van producten of goederen van de ene vervoersmodaliteit naar de andere. De essentie van overslag is dat wij jouw inkomende goederen direct omzetten in uitgaande goederen. Dit geeft een enorme extra impuls aan de door SILS geboden service en snelheid. Tegenwoordig wordt er steeds meer waarde gehecht aan snelheid. Het is belangrijk om processen zo kort mogelijk te maken, terwijl er uiteraard niets van de kwaliteit verloren gaat. Hier dragen wij ons steentje aan bij door te zorgen voor snelle, professionele en efficiënte oplossingen op het gebied van overslag.

Directe plaatsing in de overslagruimte

Wanneer snelheid geboden is, en de situatie dit mogelijk maakt, plaatst SILS al jouw binnenkomende goederen rechtstreeks in de overslagruimte, dus zonder deze eerst op te slaan. Onze magazijnmedewerkers sorteren en consolideren de binnengekomen goederen in de overslagruimte. Na deze handelingen zet SILS jouw orders direct klaar op het outbound gedeelte voor de verdere distributie. Op deze manier zorgen wij voor een zo efficiënt mogelijke werkwijze waar iedereen voordeel van heeft.

Waarom kiezen voor overslag van SILS?

Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van overslag / cross docking. Dit betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op de beste garanties en voordelen van onze service. Je profiteert van een maximale logistieke wendbaarheid, terwijl de kosten tot een minimum worden gereduceerd. Daarnaast ervaar je het gemak van flexibele en klant specifieke oplossingen. Wij zorgen voor een directe omzetting van binnenkomende goederen in uitgaande goederen. Je kunt bij ons altijd rekenen op een zeer volledige en goed georganiseerde dienstverlening. Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van overslag / cross docking? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten