Cargo

Wereldwijd correct en op tijd

SILS Cargo is gespecialiseerd in de bemiddeling van het nationaal en internationaal transport van uw goederen. Onze aanpak onderscheidt zich op twee gebieden. In de eerste plaats staan uw kwaliteitseisen altijd centraal wanneer wij uw Cargo activiteiten uitvoeren. In de tweede plaats voeren wij dit specialisme uit op de meest kostenefficiënte wijze.

De voordelen in het kort:

  • Mondiale samenwerking met zorgvuldig geselecteerde transporteurs.
  • SILS Cargo voert de regie over uw totale goederenstroom.
  • Grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van uw zending.
  • Aantrekkelijke tarieven.

Mondiale samenwerking met zorgvuldig geselecteerde transporteurs

Wij werken samen met een mondiaal actieve en zorgvuldig geselecteerde groep transporteurs. Samen bieden wij u wereldwijd toegang tot álle voorkomende modaliteiten: Road, Air, Sea & Rail.

Aantrekkelijke tarieven, centrale regie

Doordat we de totale goederenstromen van onze opdrachtgevers kunnen combineren, profiteren onze klanten van aantrekkelijke transporttarieven. SILS Cargo voert de regie over de totale goederenstroom. Door ons uitgebreide netwerk binnen alle voorkomende modaliteiten treden wij voor onze klanten op als hun ‘single point of contact’.

SILS Cargo is uw flexibele en professionele partner

Ons team van Cargo specialisten zoekt dagelijks voor u naar de beste transportoplossingen voor alle goederenstromen, ook in het geval van retourlogistiek. Uiteraard altijd conform uw wensen en eisen. Onze procesgeoriënteerde aanpak en inzet op ‘operational excellence’ en sterke klantfocus borgen dat wij uw verwachtingen waarmaken, en meer!

Grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van uw zending

Naast een snelle verzending begeleiden wij uw goederen van A tot Z. Daarbij heeft u dankzij onze moderne IT-technologie grenzeloos en 24/7 inzicht in de status van uw zending. Dankzij Track & Trace kunnen wij snel bijsturen, mocht dat om welke reden dan ook nodig zijn.

Mondiaal actief

SILS Cargo is specialist op onder andere de volgende bestemmingen: Europa, Nederlandse Antillen, Noord- en Zuid-Amerika, Dubai, India, Thailand, Japan en China. Heeft u een vraag over een bestemming die u hier niet vermeld ziet staan? Neemt u dan ook gerust contact met ons op. Ook naar vrijwel iedere andere bestemming kan SILS u een passende oplossing bieden!