SILS zet zich in voor Unicef!

Unicef is niet zomaar een klant van SILS. Unicef is voor ons natuurlijk een beetje speciaal. Gewoon. Omdat we hierdoor een steentje bij kunnen dragen aan de doelstelling om ieder kind, waar ook ter wereld, een goede en fijne kindertijd te bieden. Om die reden schenkt SILS al vanaf het moment van onze samenwerking een vast percentage van onze omzet terug aan Unicef. Maar afgelopen woensdag hebben we ons ook op een hele andere en mooie manier kunnen inzetten voor een van de huidige projecten van Unicef.

De beelden van de enorme schade die orkaan Irma afgelopen september heeft veroorzaakt op Sint Maarten staan ons nog allemaal scherp op het netvlies. Unicef realiseert op dit moment een project
om de kinderen op Sint Maarten die getroffen zijn te helpen. Hoe? Door allerlei verschillende soorten speelgoed te schenken. In het totaal moesten er ongeveer 135 grote koffers met al dit speelgoed worden samengesteld. Is dat niet geweldig? Zodra onze medewerkers van de afdeling Customer Service hierover door Unicef werden geïnformeerd ontstond spontaan het idee om met alle SILS collega’s, geheel vrijwillig, het samenstellen van deze koffers met speelgoed uit te voeren. Vrijwel iedereen wilde dit goede doel ondersteunen!

Dit idee werd breed gedragen en binnen de kortste keren had een groot deel van onze collega’s zich aangemeld om mee te helpen. Iedereen die kon was erbij! Na werktijd werden de mouwen opgestroopt. SILS bekostigt het transport van de kisten naar Sint Maarten.

Als we met elkaar op deze manier een klein steentje hebben kunnen bijdragen, dan hebben we dat graag gedaan!