Nieuwe klant Dashcammagazijn.nl gaat dit weekend live!

SILS timmert fors aan de weg, zeker ook op het gebied van e-fulfilment. Zo doen we inmiddels de opslag en handing van een groot aantal webshops. Webshops die vooral in Nederland actief zijn, maar ook webshops die wereldwijd leveren. Nederlandse webshops, maar ook Amerikaanse webshops, of webshops vanuit het Verre Oosten.
Komend weekend gaan we live met onze nieuwe Dashcammagazijn.nl. Dashcam gaat dit weekend eerst over op een volledig nieuwe, professionele en multifunctionele webshop. Zeker het bezoeken waard! Direct daaraan gekoppeld is de uitbesteding van de opslag en handling van de orders aan SILS. Onze fulfilment activiteiten hebben we ondergebracht in een gespecialiseerde activiteit: Waremouse.

De orders komen rechtstreeks vanuit de webshop binnen in ons Warehouse Management Systeem. Van hieruit gaat de order rechtstreeks naar de scanner van de orderpicker. Bestellingen die tot 21:00 uur bij ons binnen komen worden nog dezelfde dag door ons verwerkt en verzonden.

Naast deze min of meer standaard werkzaamheden biedt Waremouse ook tal van aanvullende diensten. Wat dacht je van Customer Support: we nemen voor veel webshops de telefoon op uit naam van de klant om zo eerstelijns support te verlenen. Of de volledige afhandeling van retouren, de facturatie of debiteurenbeheer? Ook werkzaamheden die wij voor een klant uit handen kunnen nemen. Kortom, we willen onze klanten volledig kunnen ontzorgen!

We wensen Dashcammagazijn.nl heel veel succes met de laatste voorbereidingen met de oplevering van de nieuwe webshop en voor daarna heel veel succes! We kijken uit naar een jarenlange succesvolle en plezierige samenwerking!