Bulkopslag

SILS: beter in bulkopslag

Het overgrote merendeel van de bulkopslag die SILS voor haar klanten verzorgt, bestaat uit de opslag van euro pallets. Maar SILS wil nooit nee zeggen. Dus ontvangen wij ook blokpallets, “odd sized” pallets, big bags of andere bulkgoederen met open logistieke armen. Tenslotte willen wij een totaaloplossing bieden aan onze klanten.

Altijd royaal de ruimte

Een substantieel deel van de opslagruimte heeft SILS volledig vrijgespeeld voor uw bulkopslag. SILS biedt voor uw opslag dus altijd royale mogelijkheden.

De meest efficiënte manier van bulkopslag

Alle verpakte goederen verzorgen wij in onze bulkopslag op een professionele manier voor u. Variërend van gekratte goederen en big bags tot IBC’s. Of andere goederen die niet in normale stellingen zijn op te slaan. Dus bieden wij u altijd de meest efficiënte manier van bulkopslag.

Volledig geadministreerd en inzichtelijk

Uw bulkopslag behandelen wij verder op exact dezelfde professionele en hoogwaardige manier als de reguliere opslag in stellinglocaties. Dit betekent dat SILS ook uw bulkopslag volledig administreert in ons Warehouse Management Systeem. Uiteraard maken wij hiervoor alle rapportages en statistieken voor onze klanten online beschikbaar.

Voordelen van bulkopslag van SILS:

  • Substantieel deel van de opslagruimte heeft SILS volledig vrijgespeeld voor uw bulkopslag.
  • SILS biedt gegarandeerd de meest efficiënte manier van bulkopslag.
  • Volledig geadministreerd en inzichtelijk.

Interesse in de mogelijkheden van bulkopslag?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van opslag bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor u.