imagebuilders

imagebuilders // global shopfitters bedenkt en produceert concepten voor winkelinrichtingen en handelt daarbij ook de volledige logistiek af voor haar klanten, tot en met de uiteindelijke installatie.

Vraag

Wij hebben te maken met een complexe voorraad. Veel van onze producten hebben een afwijkende maat, dat wil zeggen dat ze niet binnen een reguliere pallet passen. Bovendien zijn orders vaak tijdkritisch, dat wil zeggen dat ze op een specifieke dag, op een specifiek tijdstip op de plaats van bestemming moet zijn. Kan SILS een dergelijk proces aan?

Oplossing

3Integrale logistieke dienstverlening. Flexibel. Klantgericht. Lokale speler met een wereldwijde scope. SILS is gespecialiseerd in de logistiek van winkelinrichting, meubels en overige goederen met afwijkende maten. Gevestigd in Nederland (Apeldoorn), maar met een wereldwijde scope. Voor imagebuilders verzorgen wij de import door middel van zeevracht. Uiteraard inclusief de opmaak van de douanedocumentatie. In geval van winkelinrichting is dat een complexe materie. Ook de orderpicking van een complete winkelinrichting vergt extra aandacht. Om deze reden werken we voor imagebuilders dan ook met een dedicated team van medewerkers. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen.