SILS verplaatst zich eerst in ú voordat wij uw goederen verplaatsen

2016 loopt ten einde. Een goed moment voor zowel reflectie op dit jaar als projectie naar 2017. Analyseren we de aard van de aanvragen die SILS in 2016 mocht ontvangen, dan zien we dit jaar een opmerkelijke stijging van het aantal bedrijven van buiten Europa dat binnen Europa voet aan de grond wil krijgen.

Soms zijn zij al in Europa actief, maar willen zij hun distributiemodel heroverwegen met een nieuwe partner als SILS. Maar ook zien we bedrijven voor wie Europa een compleet nieuw speelveld is. De aantrekkende economie in Europa doet hen, na successen in hun eigen thuismarkt, de stap naar het Europese continent wagen. Met een sterke Rotterdamse haven en goede achterliggende infrastructuur is Nederland binnen Europa al snel favoriet als logistiek hub.

Intrinsiek geïnteresseerd in wat u beweegt

Binnen dit energieke speelveld, neemt SILS een speciale rol in. Uiteraard met onze logistieke diensten. Maar steeds vaker merken we dat we het verschil maken met iets heel anders: échte interesse in wat de klant precies doet, motiveert en triggert. Voordat we ook maar één doos verplaatsen voor een prospect, verplaatsen wij ons eerst goed en grondig in uw verhaal. We luisteren intensief en vragen stevig door. We zijn daadwerkelijk en intrinsiek geïnteresseerd in wat u beweegt en proberen uw businessmodel compleet te doorgronden.

SILS: uw strategische sparringpartner

Op grond van wat we horen, zijn we dan ook regelmatig zo vrij om gevraagd en ook ongevraagd advies te geven. Advies uiteraard over logistieke processen, maar ook de processen van de klant die zijn logistiek raken. Een voorbeeld? Bijvoorbeeld een klant adviseren over de oprichting van een fiscale vertegenwoordiging. Dit voorkomt eventueel het nodeloos oprichten van een BV. Kortom, wij willen klanten begrijpen in de keuzes die zij maken. Daardoor kunnen wij onze diensten optimaliseren. Noem ons daarom gerust uw strategische sparringpartner of businesspartner. En raken we eenmaal gevangen door uw enthousiasme? Dan gaan we voor de volle 100% voor het waarmaken van onze meest gedetailleerde logistieke beloften. Hierbij maakt het niet uit of u al een gevestigde onderneming bent of een start up. Of u klein bent of groot. Als uw verhaal en product ons maar raken.

Dóór blijven luisteren

Dit goede luisteren doen we niet alleen in de opstartfase van uw samenwerking met SILS. Eenmaal voor u aan de slag, ontmoet u bij SILS medewerkers die u, al luisterend, alle zorg tijdens het proces zelf uit handen nemen. Hiermee zetten we onze lijn van eerst luisteren en dan pas doen door in onze samenwerking.

Over een lijn doorzetten gesproken: ook in 2017 gaan we op deze onderscheidende voet verder. Met ons eerst verplaatsen in ú voordat wij uw goederen verplaatsen.

Maar eerst wenst SILS u fijne feestdagen toe om straks weer uitgerust aan de start van 2017 te staan!