Vertrek Willem-Jan Cramer als Managing Director

28 oktober 2022

Afgelopen week heeft de heer Willem-Jan Cramer in goed overleg en samenspraak met de aandeelhouders en het directieteam van SILS bekend gemaakt dat hij per 1 december aanstaande zijn functie van Managing Director zal neerleggen. Na meer dan 14 jaar vindt hij het tijd om het stokje over te dragen en plaats te maken voor nieuw elan binnen SILS, waarbij hij tevens de mogelijkheid creëert voor een nieuwe uitdaging voor hemzelf. De overige drie directieleden, de heren B. Coerse, R. Damen en C.H.J. van der Luijt zullen de komende periode de taken van Willem-Jan Cramer overnemen.

Willem-Jan Cramer heeft de achterliggende jaren op vele vlakken bijgedragen aan de groei, ontwikkeling en het succes van SILS. Mede onder zijn aansturing is SILS, met als kernactiviteiten Cargo, Logistics & Customs, nadrukkelijk op de logistieke kaart gezet als professionele, flexibele en klantgerichte logistieke dienstverlener. SILS verleent zowel nationaal als internationaal logistieke dienstverlening, onder andere op het terrein van transport, opslag, overslag en handling van goederen en douaneplanning en -management.

Aandeelhouders en Directie van SILS zijn Willem-Jan zeer erkentelijk voor zijn inzet en bijdrage aan SILS en wensen hem veel succes voor de toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: C.H.J. van der Luijt of R. Damen