Eufill kiest voor SILS!

Deze week is SILS gestart met een nieuwe klant: Eufill. Eufill is de fulfilment partner voor producten van de Music Group voor de gehele EMEA regio. Music Group is een van de grootste distributeurs van professionele audio- en muziekapparatuur ter wereld. Voor Eufill treedt SILS op als distributiecentrum voor de EMEA regio, en zijn we vanuit deze rol onder andere verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag, orderpicking (en distributie) van alle orders.

 

De rol van automatisering

Binnen SILS neemt automatisering een steeds belangrijkere plaats in. Niet voor niets hebben we een eigen Warehouse Management Systeem ontwikkeld. Bij de keuze van Eufill voor een logistieke dienstverlener heeft dit een doorslaggevende rol gespeeld. Tenslotte was en is het uitgangspunt van Eufill dat alles dat kán worden geautomatiseerd, ook móet worden geautomatiseerd. Inclusief uitvoerige rapportagemogelijkheden. Een filosofie die volledig aansluit op de strategie van SILS.

Dedicated implementatieteam

De afgelopen weken is met Eufill intensief samengewerkt aan een vlekkeloze opstart. SILS formeert voor de voorbereiding van een opstart altijd een dedicated implementatieteam. Alle disciplines zijn in het implementatieteam vertegenwoordigd. In het geval van Eufill gaat het hierbij om medewerkers vanuit het warehouse, logistics, cargo, customs, customer service, finance en natuurlijk ICT.
Dankzij de uitgebreide voorbereiding en de inzet van iedereen, zowel vanuit de zijde van Eufill als van SILS, zijn de eerste dagen naar volle tevredenheid verlopen. Op naar een mooie en langdurige samenwerking!