Onze Visie & Missie

Ons team van rond de 35 vaste medewerkers (in Nederland) van SILS heeft maar één doel: meerwaarde bieden voor al onze klanten, van klein tot groot. Klanttevredenheid, innovatie, onderscheidend vermogen en efficiency vormen de kern van onze strategie.

Onder begeleiding van Evert Siebenga van Strategy Translation Model zijn we in 2008 gestart met het opnieuw definieren van onze onderscheidende factoren en het bepalen van onze strategie. Op basis hiervan is gekozen voor een nieuwe organisatiestructuur en aansturing van de organisatie op basis van Situationeel Leidinggeven. Tenslotte is een nieuwe visie en missie bepaald.

Missie
SILS is een logistiek dienstverlener gevestigd in Nederland (Apeldoorn) met een wereldwijde scope. SILS staat voor het volledig ontzorgen van klanten door brede logistieke dienstverlening op maat te bieden. Met als doel het logistieke proces van onze klanten te optimaliseren. Dit doen wij altijd met een persoonlijke benadering. Van voorraadbeheer tot de uiteindelijke facturatie zorgt SILS ervoor dat iedere klant graag terug komt.

Visie
SILS bedrijft logistiek vanuit de logistiek, om u volledig te ontzorgen, boven uw verwachtingen.