onderscheidend

Innovativiteit

Innovatie niet als doel op zich, maar altijd ondersteunend aan onze doelstellingen. Ons Warehouse Management Systeem is bijvoorbeeld volledig door ons zelf ontwikkeld. Hierdoor zijn wij voor 100% in staat om ontwikkelingen voor onze klanten te kunnen doorvoeren.

Lees verder »

Onze betrokkenheid

Wij benaderen onze klanten op een persoonlijke manier. Natuurlijk maken we gebruik van standaard procedures, maar iedere klant heeft zijn eigen logistieke procedures. Jaarlijks vragen wij onze klanten naar hun mening door middel van een professionele online klanten feedback module. Op basis hiervan wordt onze dienstverlening continue verder verbeterd en ontwikkeld.

Lees verder »

Onze professionele benadering

Act local, look global! SILS is een lokale logistieke dienstverlener uit Nederland (Apeldoorn). Met een wereldwijde scope! We zeggen niet alleen  klantgericht en betrokken te zijn, maar hebben hier onze organisatie en manier van leidinggeven ook op aangepast.

Lees verder »

Integrale Logistieke Dienstverlening

Optimaal Supply Chain Management. Met onze drie kernactiviteiten Cargo, Logistics & Customs bieden wij een totaal pakket aan oplossingen. Voor de gehele supply chain van onze klanten. Alles onder 1 dak.

Lees verder »

Klantgerichtheid door meerwaarde

Klantgerichtheid door meerwaarde te bieden aan onze klanten, het overtreffen van verwachtingen, dat is wat we willen. Dit bereiken we niet zonder een grote nadruk te leggen op kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij SILS centraal.

Lees verder »

Méér dan transport en opslag

SILS is een logistiek dienstverlener die complete “Supply Chain Management” oplossingen biedt.

Lees verder »

Onze flexibiliteit door klantspecifieke oplossingen

SILS staat voor het volledig ontzorgen van klanten door brede logistieke dienstverlening op maat te bieden.  Met als doel het logistieke proces van onze klanten te optimaliseren. Van voorraadbeheer tot de uiteindelijke facturatie zorgt SILS ervoor dat iedere klant graag terug komt.

Lees verder »