Opslag op legborden

SILS: maatwerk voor maximaal efficiënte orderpicking

SILS bedient ook graag klanten die niet van al hun voorraadhoudende artikelen voldoende exemplaren aanhouden om een palletlocatie te vullen. Opslag op legborden is een efficiënt en kostentechnisch zeer aantrekkelijk alternatief in deze situatie. U profiteert van maatwerk tegen zo laag mogelijke kosten.

Maatwerk voor legborden

Uw locaties op de legborden van SILS richten wij volledig op uw situatie in. Dit maatwerk garanderen wij op basis van de specifieke afmetingen van uw artikelen.

Uw opslag op de legborden van SILS is geoptimaliseerd maatwerk.

Maximaal efficiënte orderpicking

De locaties op legborden van SILS zijn per definitie picklocaties. De voorraad op deze legborden wordt dus gebruikt voor de orderpicking. Ons Warehouse Management Systeem genereert iedere nacht automatisch opdrachten om de picklocaties aan te vullen. Een orderpicker stuit hierdoor nooit op een lege legbordlocatie waardoor de orderpicking altijd efficiënt en dus kosteneffectief verloopt.

Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd

Iedere locatie op de legborden van SILS is, evenals een palletlocatie, een unieke locatie met een eigen locatienummer. Voor SILS de waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Online vinger aan de pols

SILS behandelt de voorraad op de legborden op dezelfde wijze als alle andere opslaglocaties. Dit betekent dat wij ook de voorraad op de legborden voor de volle 100% administreren in ons Warehouse Management Systeem. Alle rapportages en historische gegevens zijn voor u online inzichtelijk. Bijsturen verloopt zo snel en secuur.

Voordelen van opslag op legborden van SILS:

  • Flexibele en klantspecifieke oplossingen.
  • Minimale kosten, maximale logistieke wendbaarheid.
  • Nooit misgrijpen bij orderpicking.
  • 24/7 online inzicht.

Ook met een kleine voorraad profiteren van maatwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van opslag op legborden bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor u.