Webwinkel logistiek

SILS: snelle en slimme webwinkel logistiek

Internet is booming. De omzet van webwinkels groeit nog elk jaar. Echter, cruciaal in het succes van webwinkels is de snelle en secure logistieke afhandeling na een bestelling. In dit specifieke traject van e-commerce is SILS uw solide en slimme partner.

Uw belofte is onze taak

Hoe beter uw webwinkel logistiek functioneert, hoe commercieel aantrekkelijker u bent voor uw klanten. In Nederland geldt ‘vandaag besteld, morgen in huis’. SILS helpt u dit waardevolle USP te realiseren, elke dag opnieuw.

Webwinkels compleet ontzorgd

Voor uw webwinkel slaan wij uw goederen op, verzorgen de orderpicking, verpakken de bestelling en regelen de verzendingen. Binnen Nederland, binnen de rest van Europa en zelfs wereldwijd! Kortom, de complete ontzorging van uw webwinkel.

SILS: state-of-the-art Webwinkel logistiek is volop in beweging en ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Orderpicken tot 21:00 uur, afleveren op zondag, bij een afhaalpunt of in een kluissysteem: het is inmiddels allemaal (bijna) mogelijk. SILS maakt het voor u waar. Ook een duidelijk retourbeleid is essentieel voor het succes van uw webshop. SILS past haar dienstverlening op dit specifieke terrein aan de laatste ontwikkelingen aan.

Waremouse: webwinkel logistiek 2.0

SILS biedt een gespecialiseerde activiteit genaamd Waremouse. SILS borgt hiermee webwinkel logistiek 2.0. Uw waarborg voor alle opslag en handling van webshops. De professionele fulfilment oplossingen van SILS maken uw webwinkels succesvoller. Simpelweg door waarde toe te voegen. Hoe? Bijvoorbeeld door onze late order cut-off tijden of door het verzorgen van Customer Support activiteiten. Zo nemen wij voor de meeste van onze klanten de telefoon op in naam van onze klant. Ideaal om (eenvoudige) vragen van uw klanten te beantwoorden. Dit ontlast u van de bulk van uw telefoonverkeer. Eindelijk kunt u zich compleet richten op het managen van uw webwinkel!

Voor meer informatie over al onze diensten en services verwijzen wij u graag naar de website van Waremouse.

Voordelen van webwinkel logistiek van SILS:

  • Uw webwinkel logistiek compleet ontzorgd.
  • De professionele fulfilment oplossingen van SILS maken uw webwinkels succesvoller.
  • Altijd een praktisch antwoord op de laatste ontwikkelingen.
  • Waremouse: de specialistische activiteit voor webwinkel logistiek 2.0.

Uw webwinkel logistiek uitbesteden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van webwinkel logistiek bij SILS? Wij maken graag een offerte op maat voor u.