Ettore Products Company

Ettore Products Company uit de Verenigde Staten produceert hoogwaardige producten voor de glasbewassingsindustrie, en distribueert deze wereldwijd. Ettore Europe, gevestigd in Nederland, is verantwoordelijk voor de verkoop en distributie binnen Europa.

Vraag

Is SILS in staat de rol van Europees Distributie Centrum (EDC) over te nemen van mijn huidige logistieke dienstverlener. Vanuit deze functie zal SILS zorg moeten dragen voor een betrouwbare afhandeling van de orders en een probleemloze distributie naar onze klanten binnen heel Europa.

Oplossing

7Integrale logistieke dienstverlening. Klantgerichtheid. Flexibiliteit. Vanuit de optimale opslag verzorgt SILS de binnenkomende zeevracht inclusief het hele douanetraject. Orders worden in ons Warehouse Management Systeem ingevoerd en binnen de overeengekomen doorlooptijd verstuurd naar distributeurs en groothandels in Europa. Voor de distributie van de orders, bestaande uit meerdere pallets, gebruiken we de door ons geselecteerde partners. Maar we gaan nog verder: we verzorgen voor Ettore ook de volledige Customer Service!