Dashcammagazijn

Dashcammagazijn is in 2013 gestart als gespecialiseerde webshop voor betaalbare camera’s (actioncams) en accessoires. Hierbij richt Dashcammagazijn zich met haar assortiment op een goede prijs/kwaliteitverhouding en een uitmuntende service. Dit komt onder andere tot uiting door advies op maat, een goede communicatie naar klanten en uiteraard een correcte levering.

Vraag

We doen de logistieke afhandeling van onze webshops nu nog zelf. Door onze groei zullen we de fulfilment van de webshops echter moeten uitbesteden. Zorg voor de opslag en handling van onze webwinkels waarbij we willen dat jullie op termijn ook de Customer Service op jullie nemen. Onze klanten bevinden zich niet alleen in Nederland, maar ook in België. Mogelijk willen we dit in de toekomst verder uitbreiden naar andere landen in Europa.

Oplossing

DSC_1312Specialisme. Betrokkenheid. Optimalisatie. Waremouse is de specialistische activiteit van SILS voor de opslag en handling van webshops. Na een uitvoerige analyse van de voorraad is door ons een plan gemaakt voor de optimale indeling van de voorraadlocaties. Aangezien het hier gaat om waardevolle en diefstalgevoelige goederen, wordt de voorraad van Dashcammagazijn uiteraard opgeslagen in de afgesloten, beveiligde kooi.

De orders komen automatisch vanuit de websites binnen in ons Warehouse Managment Systeem. Orders tot 21:00 uur worden nog dezelfde avond gepickt en verzonden. Uiteraard met terugkoppeling van de Track & Trace nummers. Voor de websites levert Waremouse indien gewenst de Customer Service activiteiten, zowel telefonisch als de e-mail.
Dashcammagazijn concentreert zich volledig op de marketing en de optimalisatie van de webshops, SILS zorgt voor een zorgeloze logistiek afhandeling van de orders.

Meer weten over Waremouse? Ga naar www.waremouse.nl