UNICEF

SILS is voor UNICEF in Nederland verantwoordelijk voor een vlekkeloze logistieke afhandeling van alle artikelen die moeten worden afgeleverd aan de huisadressen van de vrijwilligers of medewerkers. Of aan scholen of andere instellingen. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan UNICEF pennen of memoblocks. Of posters en paraplus. Of zelfs de collectebussen!

Kortom: efficient verwerken van deze voornamelijk B2C orders!

Lees verder »

Kooyman

SILS is voor Kooyman “Supply Chain Owner” voor alle goederen die vanuit Europa worden geimporteerd. Alle aanleveringen door de leveranciers worden door SILS gecontroleerd, op winkelniveau geconsolideerd en binnen de overeengekomen doorlooptijden met zeevracht verscheept. Onze vaste agenten zorgen voor de correcte ontvangst, de lokale inklaring en de tijdige aflevering bij de winkel.

Kortom: innovatieve & flexibele integrale logistieke dienstverlening!

Lees verder »

imagebuilders

Efficiënte logistieke service binnen de complexe keten van de productie en distributie van winkelinrichting. Flexibiliteit en klantgerichtheid wordt dagelijks gevraagd. Import door middel van zeevracht, inclusief de opmaak van douanedocumenten. Verwerking van orders met soms een complete winkelinrichting & de wereldwijde distributie. Die zeer tijdskritisch is!

Kortom: betrokken als een lokale speler, met een “global scope”!

Lees verder »

Dashcammagazijn

Waremouse: de gespecialiseerde activiteit van SILS voor de opslag en handling van webshops. Optimale indeling van de picklocaties. Orders tot 21 uur worden dezelfde dag verzonden. Natuurlijk koppelen wij de track & trace gegevens geautomatiseerd terug. Customer Support: we nemen de telefoon aan in naam van de webshop en behandelen de binnenkomende e-mails.

Kortom: gespecialiseerde fulfilment oplossingen!

Lees verder »

Ettore Products Company

Vanuit de optimale opslag verzorgt SILS, als EDC van Ettore, de binnenkomende zeevracht inclusief het hele douanetraject. Orders worden binnen de overeengekomen doorlooptijd verstuurd naar distributeurs en groothandels in Europa. Europese palletdistributie. Maar we gaan nog verder: we verzorgen voor Ettore ook de volledige Customer Service!

Kortom: ware integrale logistieke dienstverlening!

Lees verder »