EXPEDITEUR (INTERNATIONAAL) WEGTRANSPORT

SILS Cargo is gespecialiseerd in de bemiddeling van het nationaal en internationaal transport van onze klanten voor alle transportmogelijkheden: wegtransport, zee- en luchtvracht en per spoor.  We zijn de regisseur over de totale wereldwijde goederenstroom van onze klant: Europa, Nederlandse Antillen, Noord- en Zuid-Amerika, Dubai India, Thailand, Japan en China. Voor dit team zijn wij op zoek naar enthousiaste collega die zich gaat ontfermen over ons (internationale) wegtransport!

Bij SILS draait alles om onze klanten. Een zo hoog mogelijke klanttevredenheid, daar gaat het om. In de eerste plaats natuurlijk door het leveren van uitstekende logistieke diensten, dat is de basis. Uiteraard uitgevoerd en begeleid door betrokken medewerkers die net een stapje extra willen doen. Die gedreven zijn om onze klanten volledig te ontzorgen, en daar een kick van krijgen. Als het je aanspreekt wat je in deze eerste twee alinea’s hebt gelezen, en daar nieuwsgierig van wordt, en er dus alles van wil weten…lees dan vooral door!

Het Team

We zijn op zoek naar een collega met enkele jaren werkervaring in de logistiek, uiteraard het liefst in het internationale wegtransport (de expeditie). Je komt te werken in een klein team. Precies weten wat onze klanten willen. Anticiperen op de omstandigheden, nog voordat onze klanten dat zelf doen, het zit je in je genen. Als je al de nodige ervaring met je mee brengt dan ben je na een korte inwerkperiode volledig zelfstandig verantwoordelijk voor het gestructureerd en efficiënt managen van de diverse transportmogelijkheden door middel van ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van transporteurs.

Je werkzaamheden