Bemiddelen van nationaal en internationaal transport

Cargo logistics

Als bedrijf dat zich richt op het bemiddelen van nationaal en internationaal transport van goederen, is SILS gespecialiseerd in een breed scala aan transportoplossingen. Of het nu gaat om wegtransport, luchtvracht, zeevracht of goederenvervoer per spoor, SILS is jouw partner voor efficiënte en betrouwbare transportoplossingen.

Wegtransport

We bieden op maat gemaakte oplossingen voor wegtransport, ongeacht de grootte of complexiteit van je zending. Onze diensten omvatten het plannen van routes, het selecteren van het juiste type voertuig en het volgen van de zending tijdens het transport. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw goederen op tijd en in goede staat op de bestemming aankomen.

Luchtvracht

Met onze expertise in luchtvracht kunnen wij je zendingen snel en efficiënt over de hele wereld verzenden. Onze diensten omvatten het selecteren van de beste luchtvaartmaatschappij, het boeken van de zending en het regelen van de douane-afhandeling. Daarnaast bieden wij ook warehousing en distributie om je zendingen veilig op te slaan en te leveren.

Zeevracht

Voor zendingen die niet gehaast zijn, bieden we ook zeevracht als transportoplossing. Wij bieden de beste tarieven en routes voor je zendingen, inclusief douane-afhandeling en warehousing. Onze zeevrachtdiensten omvatten volledige containerbelading (FCL), minder containerlading (LCL) en roll-on/roll-off (RoRo).

Goederenvervoer per spoor

We beiden ook transportoplossingen per spoor voor je zendingen. Met onze ervaring in deze sector bieden wij een uitgebreide service, inclusief het plannen van routes, het selecteren van de juiste trein en het volgen van je zending tijdens het transport. Wij bieden ook opslagfaciliteiten en distributie voor je goederen.

Warehousing en distributie

Naast transportoplossingen biedt SILS ook warehousing en distributie voor je goederen. Wij hebben toegang tot een breed scala aan magazijnen, zowel nationaal als internationaal, om aan jouw opslagbehoeften te voldoen. Onze distributiediensten omvatten nationale en internationale distributie, inclusief het regelen van de benodigde documenten en het leveren van jouw goederen op de gewenste locatie.

Onze voordelen

Bij SILS staan wij voor het bieden van hoogwaardige transportoplossingen en uitstekende service. Onze voordelen omvatten:

  • Een breed scala aan transportoplossingen, waaronder wegtransport, luchtvracht, zeevracht en goederenvervoer per spoor.
  • Toegang tot een wereldwijd netwerk van partners om ervoor te zorgen dat je zendingen op de bestemming aankomen.
  • Een team van experts met uitgebreide ervaring in de transportsector om je transportbehoeften te analyseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden.
  • Mogelijkheden voor opslag en distributie, waardoor SILS een one-stop-shop is voor al jouw logistieke behoeften.
  • Geavanceerde technologieën, zoals real-time tracking en traceerbaarheid van je zendingen, om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw goederen.
  • Een toegewijd klantenserviceteam dat beschikbaar is om je te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen.

Onze filosofie

Bij SILS geloven we dat logistiek meer is dan alleen het verplaatsen van goederen van de ene locatie naar de andere. Wij begrijpen dat elke zending uniek is en dat jouw zakelijke succes afhankelijk is van het leveren van je goederen op tijd en in goede staat. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun transportbehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare logistieke partner en streven ernaar om deze te behouden door voortdurend te innoveren en te investeren in onze mensen, processen en technologieën. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld om een lange en succesvolle geschiedenis van samenwerking met onze klanten op te bouwen.

Betrouwbare logistieke partner voor al uw transportbehoeften

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je logistieke behoeften, dan is SILS de juiste keuze. Met onze brede scala aan transportoplossingen, expertise in de transportsector en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, kunnen wij je helpen om jouw transportuitdagingen te overwinnen en je bedrijf te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!

Onze diensten

Benieuwd naar onze tarieven?

Graag beantwoorden we je vragen. Ook kunnen we een aantrekkelijke offerte op maat voor je maken.