Room to move…for you!

Veel ondernemingen koersen op groei als ultieme focus. Het is nog maar de vraag hoe de klanten van op groei gerichte ondernemingen daarvan profiteren. Immers, hoe groter je wordt, hoe lastiger het doorgaans is om je onderscheidend vermogen spits en scherp te houden. Groter betekent namelijk vaak ook logger, met een meer inwaarts gerichte visie. SILS vaart een iets andere koers als we denken aan groei…

We groeien liever in het niveau van de dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Inhoudelijke groei in de zin van beter worden, nieuwe methoden introduceren en ook groeien in de professionele relatie met onze klanten. Kortom, we groeien graag naar onze klanten toe. In dat licht kunt u de uitbreiding van ons huidige warehouse naast de huidige locatie op de Ecofactorij in Apeldoorn zien. Geen uitbreiding om puur groter te worden, wel om béter te worden.

Vooral onze logistieke oplossingsgerichtheid groeit mee

Door de realisatie van deze uitbreiding is SILS in staat om de toenemende vraag die we ervaren ook in de komende jaren op te vangen. Uiteraard vraag in relatie tot ruimte, maar ook in snelheid, wendbaarheid, flexibiliteit en serviceniveau. We zijn vooral aantrekkelijk voor klanten met een unieke en ietwat afwijkende logistieke vraagstelling. Geen ruimtevreters pur sang, maar meer klanten met een uitdagend logistiek vraagstuk waarbij slim omgaan met stromen, opslag en distributie het subtiele verschil maken. Onze uitbreiding maakt ons daarin fysiek groter, maar vooral onze logistieke oplossingsgerichtheid voor onze klanten groeit verder door. Ofwel: room to move, for you!

Onder één dak, onder één regie, op één (grotere) locatie

We hebben er bewust voor gekozen om de uitbreiding letterlijk te koppelen aan onze bestaande bebouwing en niet op een andere locatie elders in het land. Hiermee borgen we ook in de nieuwe situatie ons onderscheidend vermogen: snel kunnen beslissen, korten lijnen en vooral medewerkers ‘on the spot’ fysiek laten schakelen op uw goederen. SILS groeit, maar houdt de unieke SILS oplossing graag onder één dak, onder één regie, op één (grotere) locatie.

De concrete feiten

De bouwwerkzaamheden starten zo spoedig mogelijk. Naar verwachting zal de uitbreiding in het tweede kwartaal 2019 gebruiksklaar worden opgeleverd. De huidige locatie van SILS aan de IJsseldijk in Apeldoorn wordt uitgebreid met in totaal 9.356 m2. Opgebouwd uit een hoogbouwmagazijn, expeditieruimte en kantoren. Tevens wordt een laadkuil toegevoegd met in het totaal 9 loading docks en voldoende parkeerruimte. Uiteraard passen we de nieuwste methoden voor duurzaamheid toe, zoals een optimale isolatie en ook het gebruik van buitenlucht voor verwarming. En vanuit de eveneens duurzame gedachte van ‘all business is local’ doen we zaken met bouwonderneming Aan de Stegge uit Twello.

 

We houden u graag op de hoogte over onze nieuwe room to move…for you!

Willem-Jan Cramer