Strong Alone, Powerful Together!

SILS supt Apeldoorns Kanaal schoon

19 oktober 2022

In de maand oktober hebben we besloten om met iedere collega die hieraan zijn steentje wou bijdragen Het Apeldoornse Kanaal schoon te houden met de SUP Clean Up, onder begeleiding van Supschool Apeldoorn.  En ondanks het herfstachtige week was het heerlijk warm in de wetsuits en was de clean-up een groot succes!

Wat opviel was de enorme spirit. De drive en fun op het water. Samen suppen en eten, niet omdat het moet, maar omdat het belangrijk is om de omgeving waar we werken en leven schoon te houden. Uiteindelijk hebben wij allemaal baat bij een schoon kanaal. Het klinkt weliswaar weinig maar als wij nu zelf overal de handen uit de mouwen zouden steken, zou de wereld heel anders eruit zien. Tenslotte begint veranderen bij jezelf.

Nu denk je waarschijnlijk… maar wat heeft een schoon kanaal te maken met SILS? SILS is gevestigd in Apeldoorn en toen ik de SILS-mensen vertelde dat ze “owner” mochten worden van schoon water in de omgeving twijfelden ze geen seconde.

Charmaine Douglas, SUP School Apeldoorn

Lees het hele verhaal op de blog van SUP School Apeldoorn door op onderstaande rode knop te klikken!