Nieuws

SILS gestart met nieuwe klant: Packaworld Europe BV!

31 maart 2021

Onlangs is SILS gestart met een nieuwe klant: Packaworld Europe BV! Packaworld is een bedrijf uit Nieuw Zeeland wat al geruime tijd actief is. Packaworld produceert tal van artikelen op het gebied van sport & spel met als doel deze activiteiten voor iedereen toegankelijk te maken.

“At Packaworld we’re mad about sport and passionate about play. Sport is a force that brings people together, to compete, to grow, to have a great time. But the ability to play in real game conditions is often hindered by limited access to quality facilities”.

Om de Europese markt beter te bedienen heeft Packaworld inmiddels een Nederlandse entiteit opgericht. SILS vervult voor Packaworld Europe de rol van Europees Distributie Centrum (EDC). In deze hoedanigheid verzorgen wij de inkomende zeevracht, de inklaring, de opslag, order picking en de uiteindelijke distributie naar de klant. Dat kan wat ons betreft een zakelijk adres zijn, maar net zo goed een consument!

Lees meer over de start van Packaworld Europe op de website: News Blog – Packaworld